Fabulos! O tânără din Hâncești și-a croșetat singură rochia de mireasă

O tânără din satul Cărpineni, raionul Hâncești, s-a căsătorit recent la Paris. În cea mai frumoasă zi din viața sa, Valentina a strălucit într-o rochie de mireasă pe care și-a confecționat-o singură.

separator

Meșterița hand-made Valentina Șelaru-Colța este pasionată de lucrul manual, iar ceea ce a reușit să creeze a impresionat o lume întreagă.

„Demult am așteptat aceasta zi, să pot să inspir și să promovez arta lucrului manual la un alt nivel decât suntem obișnuiți! Mi-am croșetat singură rochia mea de mireasă! E exact așa cum mi am dorit-o. Nu a fost nevoie de mii de euro, ci de mii de minute și nopți de lucru: 72 de flori cu 72 de perle cusute. Rezultatul obținut costă mai mult de atât. Visul micului copil din mine ăstazi s-a materializat. Privesc la creația mea și înțeleg că orice poți obține dacă ești gata să muncești și să iubești ceea ce faci. Eu iubesc unicitatea, iubesc oamenii care tind să fie diferiți de ceilalți”, a scris Valentina pe o rețea de socializare, potrivit regional.md.

„Vreau să știe toată lumea că croșetatul e un talent pe care îl poate avea fiecare dacă este îndrăgit și doar prin muncă și răbdare obții victorie!”, a mai adăugat meșterița.

Baghetă crocantă cu ustroi, cașcaval și verdeață: o rețetă delicioasă gata în zece minute
Articolul anterior
Incendiu uriaș în Londra! Arde un hotel de lux
Articolul următor
Alte articole interesante