Felicitări și mesaje de 8 Martie!

Îți dorești să faci o surpriză mamei, iubitei sau prietenei? Trimite-i o urare de 8 Martie! Ți-am pregătit cele mai frumoase felicitări, mesaje și sms-uri de 8 Martie. Aceste mesaje vor impresiona doamnele și domnișoarele și, le va face să se simtă mai frumoase în această zi.

separator
 Ziua de 8 Martie este o sărbătoare deosebită și pentru femei și pentru bărbați. Majoritatea oamenilor sărbătoresc această zi în familie, cu prietenii, fac o masă bogată sau merg la restaurant. De 8 Martie toate femeile – mame, soții, iubite, prietene, surori și alte rude – primesc flori și cadouri de la cei dragi, mai ales de la bărbați.

Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Nu există mamă mai frumoasă decât mama mea! Te iubesc, draga mea mamă! La mulți ani, de 8 Martie!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul.”

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!”

„Mama – lacrimă târzie, veșnică icoană, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candelă a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!”

„Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!”

„La mulți ani, mămica mea! Să fi fericită și să te iubească toată lumea cum o face puiul tău.”

Mesaje de 8 Martie pentru bunică

„Cu ocazia zilei femeii îți doresc multă sănătate, fericire și numai bine! La mulți ani, bunică!”

„De ziua ta bunică … Ce aș putea să-ți doresc mai mult decât să ai în suflet veșnic primăvară? La mulți ani de 8 Martie!”

„Bunică, de 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Dragă bunică îți doresc un 8 Martie special!”

„Dragă bunică, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă …La mulți ani!”

„1000 de flori si tot atatea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulți ani de 8 Martie bunică!”

„Draga bunică, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„De 8 Martie îți ofer în dar toată dragostea mea! La mulți ani, bunică!”

Mesaje de 8 Martie pentru iubită sau soție

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… Te iubesc!”

„Soția mea scumpă și grijulie, te felicit de 8 Martie! Nu mă satur să te admir în fiecare zi. Ești întruchiparea eleganței și a frumuseții, iar eu te iubesc ca în prima zi. Îți mulțumesc pentru că ai adus bucurie și fericire vieții mele! La mulți ani! Te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăiești o nouă primăvară…”

Mesaje de 8 Martie pentru soră

„Sora mea, de ziua ta vroiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La multi ani!”

„Draga mea soră, te felicit în cea mai importantă zi a femeilor – 8 Martie. Fie ca această zi să fie una fericită pentru tine, plină de bucurie și lucruri minunate pentru un suflet frumos cum ai tu!”

„Astăzi este ziua femeii este ziua ta. Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine. Că ești parte din sufletul meu. Ne curge același sânge prin vene. Dar și simțiri, trecut, educație și atâtea gânduri comune. Ne-am format împreună. Ne-am fost mereu alături. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete… La multi ani, sora mea!”

„Dragă soră! O zi minunată de 8 martie, o primăvară plină de frumusețe și dragoste! Îți doresc să ai parte de gânduri bune, de cadouri, de dragoste și momente deosebite în viață! La mulți ani!”

„Ești marea mea sursă de inspirație. Te admir pentru curaj, pentru inventivitate, pentru puterea creatoare, pentru indulgență, pentru blândețe. Mulțumesc în fiecare zi că am avut norocul sa fiu eu fratele tău. Sunt plin de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se va sfârși niciodată. La multi ani, surioară!”

„La mulți ani, dragă sora, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta să fii sănătoasă și fericită alături de familia ta. Ai grijă de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulți ani!”

Mesaje de 8 Martie pentru șefă

„Vă doresc din toată inima ca această primăvară să vă aducă bucurie și bună dispoziție! În ziua de 8 Martie să aveți parte de fericire, noroc și dragoste! La mulți ani!”

„Ziua de 8 Martie a sosit! Permiteți-mi să vă felicit din inimă și să vă doresc multă sănătate, răbdare, noroc, o viață lungă și minunată!”

„O sărbătoare minunată și o primăvară plină de frumusețe și împliniri! La mulți ani de 8 Martie!”

„O zi de 8 Martie fericită! La mulți ani!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate. 8 Martie Fericit!”

„La mulți ani! Fie ca primăvara să vă aducă bucurie în suflet, sănătate, fericire și parfumul florilor sale!”

Mesaje de 8 Martie pentru prietene

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

„Primăvara aduce reînnoire, zâmbete, fericire și flori. Îți doresc să-ți împlinești visele în această primăvară! La mulți ani de 8 Martie! ”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să-ți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Îți doresc o stare de spirit deosebită, fericire, noroc, sănătate, zâmbete și o zi de 8 Martie magnifică! ”

„De 8 Martie senin,/ Într-un cadru anonim/ Primăvara a sosit/ În al iernii asfințit./ Primăvara-n suflet vă dorește …”

„Mă grăbesc să felicit de 8 Martie o femeie deosebită, încântătoare, fermecătoare și cu adevărat frumoasă! O primăvară fericită!”

„De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum din ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească!”

„Viața, arta, chiar și energia se declină la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….”

Mesaje de 8 Martie pentru cumnată

„O primăvară frumoasă împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și fericire! La mulți ani cumnata mea!”

„Începând cu 8 Martie, dragă cumnată, să ai parte de noroc, fericire, succese și cele mai frumoase realizări! La mulți ani!”

„Dragă cumnată, îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani de 8 Martie!”

„Dragă cumnată, îți urez să fii fericită cu ocazia zilei de 8 Martie! O primăvară minunată!”

„Flori, zâmbete și râsete îți dorim, îmbrățișări și bucurii! Femeie frumoasă te felicităm și din inimă un călduros La mulți ani îți urăm! ”

„O zi fericită de 8 Martie! Să ai parte de fericire în familie!”

„În luna martie, Ziua Femeii este minunată! Îți doresc ca în această zi să ai parte de momente frumoase, să fii fericită, să ai noroc și sănătate!”

Mesaje de 8 Martie pentru soacră

„De 8 Martie îți doresc să ai parte de o zi minunată, de multă sănătate, dragoste și noroc în toate!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„Draga mea soacră – tu ești norocul meu! Sunt recunoscător că am așa o soacră și o familie minunată! Îți doresc să fii mereu veselă și sănătoasă”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„La mulți ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!”

Mesaje de 8 Martie pentru femei – Citate celebre

„Femeia este un trandafir ceresc în viața pământeană.” – Friederich Schiller

„Mi-e dor de tine, moţule ce eşti, femeie gentilă şi dulce, inteligentă şi radioasă, frumuseţea frumuseţilor şi floarea florilor.” – M. Eminescu

„Femeia este sufletul bărbatului, lumina care îl călăuzește. Femeia este glorie.” – Miguel de Cervantes

„Nu voi iubi niciodată altă femeie, tu rămâi în mintea mea şi în sufletul meu ceea ce ai fost totdeauna: visul de aur al vieţii mele, singura mea aspiraţie, şi viaţa cu tine, singura mea speranţă.” – M. Eminescu

„Femeile sunt făcute pentru a fi iubite, nu înțelese.” – Oscar Wilde

„Femeia este simbolul bunăvoinței și frumuseții.” – Novalis

„De-ai fi aici te-aș pupa! Dar așa să pup în vânt? Căci tu ești începutul și sfârșitul vieții mele, cu tine se-ncepe și se-nchee gândul meu.” – M. Eminescu

„Femeia nu este sexul slab, e cel mai nobil din cele două prin puterea sa de sacrificiu, de suferință în tăcere, de umilință, credință și cunoaștere.” – Mahatma Ghandi

„Femeia este o gândire, cea mai puternică gândire a naturii, dar o gândire dansând.” – Jaques Prevert

„Femeile sunt arareori tăcute. Frumusețea cu care sunt înzestrate vorbește mereu în locul lor.” – Philip Moeller

„Tot ce pot să înţeleg, înţeleg doar din cauză că te iubesc.” – Lev Tolstoi

„Te iubesc fără “dar”, fără “dacă” şi fără “de ce”.” – Paul Guimard

„Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine.” – Gabriel Garcia Marquez

„Te iubesc pentru că ştiu că întregul Univers s-a străduit să mă ajute să te găsesc.” – Paulo Coelho

Șeful TikTok, pus la zid: ,,TikTok este o armă a Partidului Comunist Chinez”

Audierea vine în contextul în care SUA cer companiei ByteDance, care are pachetul majoritar de acțiuni la TikTok, să vândă rețeaua de socializare unei companii din afara Chinei. În caz contrar, TikTok ar putea fi interzis în SUA, transmite digi24.ro.

Acuzații către șeful TikTok: TikTok este o armă a Partidului Comunist Chinez

În deschiderea audierilor, președinta Comisiei pentru Energie și Comerț, Cathy McMorris Rodgers, i-a transmis direct lui Shou Chew că TikTok ar trebui să fie interzis.

„Nu credem că TikTok va îmbrățișa vreodată valorile americane, valori ce țin de libertate, drepturile omului și inovație. Platforma dumneavoastră ar trebui să fie interzisă. Mă aștept ca astăzi să ziceți orice pentru a evita acest deznodământ… Nu vă credem. De fapt, pe măsură ce sărbătoriți faptul că aveți 150 de milioane de utilizatori americani de TikTok, devine clar că Congresul trebuie să acționeze de urgență. Vorbim de 150 de milioane de americani de la care (Partidul Comunist Chinez n.r.) poate aduna informații sensibile”, a spus Cathy McMorris Rodgers.

Șeful TikTok dă asigurări că datele americanilor vor fi protejate

Shou Chew a dat asigurări în fața Comisiei că guvernul chinez nu s-a amestecat niciodată în afacerile companiei. Acesta a spus că 60% din ByteDance, care deține rețeaua de socializare, aparține unor companii internaționale.

Potrivit CNN și BBC, însă, directorul general al TikTok a avut dificultăți mari să vorbească în timpul audierilor, deoarece a fost în mod constant întrerupt.

„Partidul Comunist Chinez crede că are ultimul cuvânt de spus în privința companiei dumneavoastră”, a fost replica republicanului Michael Burgess, în timp ce Shou Chew dădea aceste explicații.

Președinta Comisiei, Cathy McMorris Rodgers, a continuat în aceeași linie.

„Pentru americanii care ne urmăresc, ascultați: TikTok este o armă a Partidului Comunist Chinez care este folosită să vă spioneze, să manipuleze ceea ce vedeți și pentru a exploata generațiile viitoare”, a declarat aceasta.

Într-un schimb de replici cu membra comisiei Anna Eshoo, directorul general al TikTok a spus că datele americanilor vor fi protejate după implementarea proiectului Texas.

Proiectul Texas prevede o supraveghere a guvernului SUA și a unor companii terțe, precum Oracle, asupra practicilor TikTok în Statele Unite.

„Nu am văzut nicio dovadă că guvernul Chinei are acces la aceste date. Nu ni le-au cerut niciodată, nu le-am furnizat”, a spus Shou Chew.

„Mi se pare ridicol”, a replicat Anna Eshoo.

„Angajamentul nostru este să mutăm datele (TikTok n.r.) în Statele Unite, să le stocăm pe teritoriul american, cu ajutorul unei companii americane sub supravegherea personalului american”, a continuat Shou Chew.

„Nu cred că ați spus sau făcut nimic pentru a ne convinge”, a replicat Anna Eshoo.

TikTok ar pune în pericol tinerii

Frank Pallone, un alt membru al comisiei, i-a reproșat lui Shou Chew că TikTok promovează conținut periculos pentru tineri. În timpul audierilor, a fost prezentat cazul unui adolescent care s-a sinucis după ce ar fi văzut pe TikTok conținut care promova automutilarea.

„Copiii și adolescenții sunt în special vulnerabili. Folosirea rețelelor media interactive și a dispozitivelor digitale sunt asociate cu un nivel ridicat de depresie în rândul elevilor. Cercetările arată că algoritmii TikTok recomandă adolescenților clipuri video care exacerbează sentimentele de stres emoțional, inclusiv videoclipuri care promovează sinuciderea, automutilarea și tulburările alimentare”, a spus Frank Pallone.

Temerile că TikTok colectează date care ar ajunge la agențiile guvernamentale chineze au determinat SUA și mai multe state europene să interzică folosirea rețelei pe dispozitivele angajaților din sectorul public.

Guvernul României deblochează 25 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Premierul român, Nicolae Ciucă, a anunțat la Chișinău despre deblocarea primei părți de 25 de milioane de euro a programului de sprijin finanțat cu 100 de milioane de euro de către Guvernul României. Stadiul implementării programului a fost discutat la întrevederea cu președinta Maia Sandu.

Detalii despre vizita premierului român la Chișinău: Ce întrevederi sunt  planificate și cine face parte din delegație? - Realitatea.md

Nicolae Ciucă a menționat că Guvernul României reafirmă sprijinul necondiționat pentru Republica Moldova în parcursul european, dar și pentru consolidarea economiei și menținerea stabilității și securității în fața provocărilor din regiune, transmite ipn.md.

„Vizita la Chișinău, un loc de suflet pentru români, îmi oferă prilejul să reafirm sprijinul necondiționat pentru Republica Moldova în parcursul european, dar și pentru dezvoltarea economiei, implementarea reformelor şi bunăstarea tuturor cetățenilor săi. Vreau să apreciez în mod deosebit modul exemplar în care autoritățile Republicii Moldova au reușit să gestioneze, cu largul sprijin internațional, situația de securitate și amenințările actuale. România va rămâne mereu alături de Republica Moldova, indiferent de dificultatea temelor de securitate din regiune”, a afirmat premierul român.

Președintele Maia Sandu a prezentat pașii făcuți de Republica Moldova pentru îndeplinirea celor nouă recomandări ale Comisiei Europene în scopul pregătirii deschiderii negocierilor de aderare la Uniunea Europeană. Principalele probleme ale justiției au fost invocate în paralel cu eforturile Guvernului Republicii Moldova de a asigura stabilitatea, securitatea și siguranța fiecăruia dintre cetățeni. În privința acestor aspecte, Maia Sandu a salutat cooperarea deosebită între România și Republica Moldova, pentru a depăși provocările generate de încercările repetate de destabilizare a situației politice și sociale intervenite din partea Federației Ruse.

Din perspectiva cooperării la nivelul mediului de afaceri, ambele părți au arătat deschidere pentru a încuraja mediul de business de pe ambele maluri ale Prutului să colaboreze în domeniile de interes reciproc și relevante pentru potențialul de dezvoltare economică.

Tot astăzi, președintele României, Klaus Iohannis, a declarat la Bruxelles înaintea participării la reuniunea Consiliului European, că Republica Moldova va primi un ajutor suplimentar consistent, sprijin din partea Uniunii Europene. „Acest lucru credem că este foarte important pentru Moldova, dar și pentru noi, pentru toată Europa. Este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, atacuri hibride și unor amenințări verbale din partea Rusiei”, a spus liderul de la Cotroceni.

Două mame care spărgeau semințe într-un loc de joacă au fost puse de polițiști să măture. N-au scăpat nici de amenzi

Poliția Locală din Craiova a relatat pe pagina de Facebook modul în care două femei care își duseseră copiii într-un loc de joacă au fost amendate și puse să măture.

Două mame care spărgeau semințe într-un loc de joacă din Craiova au fost puse de polițiști să măture și apoi amendate cu 2.500 de lei

Cu haștagul #ATÂT_AU_PUTUT, polițiștii locali craioveni au scris: „două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 de ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă „tocând” o pungă de semințe ale căror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.

„Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos și în incinta unui loc de joacă”, mai scrie în postare.

Poliția Locală anunță că cele două au primit „amenzi în cuantum de 2.500 de lei ro, iar ca măsură complementară s-a dispus curățarea domeniului public.”

Tânăra din Moldova care oferă tuturor o lecție de viață și curaj: ,,Am muncit ca să îmi pot cumpăra singură proteza performantă pentru picior”. Află povestea Mariei Bumbu!
Articolul anterior
Ce cadouri primesc femeile de 8 Martie în diferite țări ale lumii?
Articolul următor