Femeia cu „cele mai mari buze din lume” își face șase intervenții chirurgicale zilnic

Cu toții alergăm după standarde de frumusețe nerealiste, dar există și femeia care merge până la capăt, scrie evz.ro.

Andrea Ivanova, femeia care susține că are „cele mai mari buze din lume” după ce a cheltuit 20.000 de lire sterline pentru ele, și-a făcut șase proceduri într-o singură zi, ca „experiment”. Medicul obișnuit a refuzat să efectueze procedurile pe tânăra de 26 de ani.

Ea spune că cele șase proceduri i-au provocat mai multă „durere” decât de obicei după filler, dar că va fi „bine în câteva zile”. Andreei îi place aspectul ei, dar vrea mai multe schimbări „fără pauză”.

Din cauza aspectului său extrem, influencerul social media se „luptă” să găsească dragostea. Ea își dorește în continuare cele mai mari buze și cei mai mari obraji din lume și mai multă muncă.

Andrea a declarat: ”Medicul meu a ezitat să îmi injecteze mai mult acid hialuronic în buze, dar am insistat și nu mă voi opri. Am vrut să fac șase proceduri deodată, pentru că întotdeauna le făceam pe zone diferite ale feței în zile diferite”.

Femeia care s-a ales cu o obsesie pentru buze

„Cu toate acestea, am vrut să-mi testez corpul cu diferite injecții și cantități de filler. Acest lucru este extrem pentru că nu am făcut niciodată atât de multe injecții într-o singură zi. Nu am avut niciodată mai mult de trei pe față.”

A trebuit să găsească un medic german și să plătească 830 de lire sterline pentru șase ajustări, după ce medicul ei obișnuit a refuzat. Ea și-a făcut simultan modelarea bărbiei, mărirea, alungirea, modelarea maxilarului, mărirea buzelor și mărirea pomeților.

Andrea a spus: „Acum am dureri pe toată fața, iar maxilarul și bărbia mă dor foarte tare”. „Durerea de pomeți și senzația de tragere mă face să zâmbesc cu greu. După aceste proceduri, substanța de umplere nu s-a depus, așa că este normal”.

„Simt doar un ușor disconfort la nivelul buzelor, dar acolo am cele mai multe materiale de umplutură și injecții. Mai mult filler reduce durerea. Am probleme cu mâncatul, dar voi fi bine în câteva zile.”

Ea a adăugat: „Am avut încredere în medicul meu și sunt chirurgi esteticieni grozavi, așa că nu mi-am făcut griji în legătură cu atâtea injecții. Cu toate acestea, ei se tem că voi dezvolta necroză și voi avea nevoie de o operație la nivelul buzelor dacă voi continua”.

Este mulțumită de cum arată

Medline Plus definește necroza ca fiind moartea țesutului. Aceasta apare atunci când fluxul sanguin tisular este scăzut. Radiațiile, substanțele chimice sau rănile pot provoca acest lucru. Nimeni nu poate inversa necroza. Gangrena apare atunci când zone mari de țesut mor din cauza lipsei de sânge.

În ciuda faptului că îi „place” aspectul ei, Andrea a recunoscut că „există riscuri, cum ar fi inflamația și creșterea temperaturii corpului, mai ales cu atât de mult deodată”, dar va continua.

Ea a adăugat: „Din cauza numeroaselor ace, am umflături faciale și vânătăi, dar voi fi bine în câteva zile. Îmi place cum arăt și vreau mai mult fără pauză – îmi planific următoarea (intervenție). Nimeni nu ar trebui să se simtă jignit de aspectul cuiva – este vorba de gustul lor. Mai multe injecții într-o singură zi mă fac fericită, așa că voi continua să le fac”.

Doi magistrați, numiți de CSM în cadrul Colegiului pentru selecția și evaluarea judecătorilor

CSM a numit doi noi judecători în Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor. Dumitru Racoviță și Ghenadie Mîra au fost aleși în urma unui concurs încheiat astăzi, scrie tv8.md.

Dumitru Racoviță este judecător la Judecătoria Ungheni, iar Ghenadie Mîra președinte interimar al Curții de Apel Centru, fosta Curte de Apel Chișinău.

În cadrul concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de membru al Colegiului pentru selecția și evaluarea judecătorilor, din rândul judecătorilor, s-au înscris 6 candidați. Trei dintre ei, Stanislav Grosu, de la Judecătoria Bălți, Eugeniu Beșelea, de la Judecătoria Chișinău, și Vitalie Pîslariuc, de la Judecătoria Orhei, au depus cereri de retragere din concurs.

Vladislav Schibin, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, intervievat în ședință, nu a primit susținerea CSM.

Pe 19 decembrie, Adunarea Generală a Judecătorilor i-a ales în acest colegiu pe Ion Talpa – președintele Curții de Apel Nord, Petru Păun – judecător de la Judecătoria Chișinău și Adrian Cerbu – judecător al Judecătoriei Criuleni.

CSM mai urmează să selecteze 4 reprezentanți ai societății civile în acest colegiu.

Precizare importantă de la șeful „Moldovagaz” cu privire la achizițiile de gaze

SA Moldovagaz a contractat volumele necesare de gaze naturale, care vor asigura integral pînă la sfîrșitul lunii martie 2025 consumul malului drept al Nistrului, inclusiv al întreprinderilor din complexul energetic, al agenților economici și organizațiilor bugetare, scrie noi.md.

Despre acest lucru a declarat președintele interimar al Consiliului SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, menționînd că a făcut această precizare ca urmare a numeroaselor solicitări. Anterior, el a spus că Moldovagaz SA a luat act de decizia Gazprom de a limita, începînd cu 1 ianuarie 2025, ora locală 7.00, furnizarea gazelor naturale către Moldova pînă la un volum de 0 metri cubi pe zi. Vadim Ceban a declarat că, începînd cu decembrie 2022, toate gazele naturale furnizate de Gazprom în volum de 5,7 milioane de metri cubi pe zi au fost redirecționate de Moldovagaz SA către regiunea transnistreană a Moldovei. În același timp, gazele naturale pentru consumatorii din dreapta Nistrului au fost achiziționate de pe piețele regionale și europene. „Moldovagaz SA a contractat volumele necesare de gaze, care vor acoperi integral tot consumul malului drept pînă la sfîrșitul lunii martie 2025”, a subliniat atunci șeful Moldovagaz.

Tiraspolul refuză ajutorul Chișinăului pentru a depăși criza din regiune provocată de sistarea livrării gazelor din Rusia

Liderii de la Tiraspol refuză ajutorul propus de autoritățile de la Chișinău pentru a depăși criza din regiunea transnistreană, provocată de sistarea livrării gazelor din Rusia. Despre aceasta a anunțat președintele Maia Sandu, într-un video publicat după întrevederea de dimineață cu prim-ministrul Dorin Recean, vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian și șeful Legislativului, Igor Grosu, transmite IPN.

„Guvernul și partenerii externi au propus ajutor umanitar: alimente, medicamente, combustibil, generatoare, transportarea bolnavilor de pe malul stâng pe cel drept. Dar regimul de la Tiraspol a refuzat toate aceste ajutoare”, a comunicat Maia Sandu.

Potrivit președintelui Republicii Moldova, lucrurile sunt mai complicate pentru malul stâng, în această perioadă de criză energetică. „Vom vedea cum se vor desfășura lucrurile, dar autoritățile de la Chișinău fac totul ca să ușureze situația cetățenilor din regiunea transnistreană”, a promis șeful statului, Maia Sandu.

Maia Sandu invită comunitatea moldovenilor din Franța la o întâlnire, la Paris
Articolul anterior
Muzeul „Casa Memorială Dumitru Matcovschi” deschide porțile pentru vizitatori
Articolul următor