Fiica avocaților Roman Zadoinov și Violeta Gașițoi a jucat rolul principal într-un film american de succes

Vera Zadoinov are 19 ani. Tânăra face studii la actorie și este stabilită de câțiva ani în SUA, în Los Angeles, împreună cu familia și părinții săi, Roman Zadoinov și Violeta Gașițoi.

separator

Anterior, Vera a apărut în videoclipul piesei „Lacrimi și pumni în pereți”, de Carla’s Dreams. Iar recent i-a bucurat pe cei care o cunosc cu o altă noutate frumoasă. În urma unui casting, Vera a obținut rolul principal într-un film care va fi produs de compania americană ,,Warner Bros”, una dintre cele mai cunoscute companii americane specializate în producerea de filme și show-uri de televiziune.

Violeta Gașițoi este mândră de fiica ei și a împărtășit noutatea, pe pagina sa de socializare:

„7 ore de drum până în LA Warner Bro – lansarea filmului „The Dancing Class”. Eroina principală o vedeți mai jos, blonda mea cu ochi albaștri. Nu știu ce să vă spun, când ți se spune că din toate filmele prezentate ăsta a fost cel mai bun, iar actrița a redat exact ce a vrut regizoarea.

Începutul e bun și mai mândri ca noi părinții nimeni nu poate fi. Dar când după lansare oamenii se apropiau și îi făceau complimente pentru cea mai reușită actorie, of… Tare am vrut să fac video pe loc, dar nu am avut voie, așa că așteptați când va apărea pentru publicul larg. Drumul spre stele e lung, dar cu pași mărunți cu siguranță va ajunge, iar pentru aceasta merită să mai trăiesc”, a menționat Violeta Gașițoi, mama Verei.

 

alte Articole interesante