Fiica lui Jennifer Lopez i-a pregătit o surpriză pentru nuntă mamei sale

Fiica lui Jennifer Lopez, Emme a pregătit o surpriză pentru nuntă mamei ei. Fetița de 12 ani a recunoscut că nu mai are răbdare să aștepte până când va trece pandemia și mama ei în vârstă de 51 de ani se va putea mărita cu Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez trebuiau să se căsătorească în această vară. Pandemia le-a dat peste cap planurile pentru că evenimentul de peste două milioane de dolari trebuia să aibă loc în Hamptons şi să aibă peste 250 de invitaţi.

Emme, de 12 anișori, sora geamănă a lui Max, a promis că va cânta la nuntă piesa ”You are my sunshine”. Ea și-a făcut debutul artistic la Super Bowl când a cântat cu Jennifer Lopez melodia ”Let’s get loud”, scrie click.ro.

Emme se pregătește intens pentru momentul în care își va conduce mama la altar și visează ca nunta să fie una ca în povești. Însă nu numai ea arde de nerăbdare să danseze la nuntă. Alex Rodriguez, 45 de ani, recunoaște că ascultă obsesiv știrile sperând ca restricțiile impuse de pandemie să fie ridicate peste noapte și nunta din povești să poată avea loc fără măști pe chipurile invitaților.

Apropiaţii susţin că ”nunta dintre Jennifer Lopez şi Alex se amână pentru 2021”. Jennifer Lopez care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, şi Alex Rodriguez, care are în conturi 350 de milioane de dolari, au vrut totuși ca evenimentul să aibă loc în acest an. Și asta pentru că odraslele lor vor să îi vadă cununați.

Gemenii Max şi Emme, de 12 ani, copiii lui Jennifer Lopez din căsnicia cu Marc Anthony, care a ţinut din 2004 până în 2014 sunt foarte încântați de Alex. Iar fiicele lui Rodriguez, Natasha, 15 ani, şi Ella, de 12 ani, odraslele rezultate din căsnicia fostului sportiv cu Cynthia Scurtis, care a durat între 2002 şi 2008 sunt cele mai mari admiratoare ale lui Jennifer Lopez pe care o consideră cea mai ”cool” mamă din lume.

O tânără de 18 ani a ars de vie într-un accident provocat de un șofer beat și fără permis
Articolul anterior
Alina Kabaeva, gimnasta care i-a născut copii lui Vladimir Putin, a dispărut fără urmă
Articolul următor
Alte articole interesante