Finala Muz TVde VEDETA! Tu alegi VEDETA Muz!

Au ramas zile numarate până când Muz TV va lansa pe piaţa muzicală autohtonă o nouă vedetă.

1 3 4

Vara aceasta Muz TV Moldova a dat în căutare generală tinerele talente. Din 1 iunie, echipa Muz a început Campania Muz TVde VEDETA. Vizaţi au fost cei care visau să ajungă în lumina reflectoarelor dar nu au avut oportunitatea să se afirme. Cei care au acceptat provocarea, au expediat la adresa echipei Muz TV, filmuleţe proprii în care îşi etalează calităţile vocale.

5 9 IMG_5490 IMG_5599 IMG_5675
IMG_5708

După etapa de înregistrare şi cea a votingului pe muztv.md, au fost selectaţi 30 de semifinalişti care au acces în pen-ultima etapă a concursului, acolo unde un juriu de specialitate i-a apreciat în dependenţă de prestaţiile LIVE.

IMG_5806 IMG_5856 IMG_5905 IMG_5983 IMG_6068
IMG_6572

Din 12 august, până pe 2 septembrie vă puteţi vota favoritul din rândul celor 10 finalişti ai campaniei Muz TVde vedetă! Soarta unui viitor star e în mâinile Dvs! Tot ce aveţi de făcut este să trimiteţi un SMS la numărul 7747 cu cifra participantului pe care vreţi să-l votaţi.
REPORTAJ FINALA :

Votează şi Tu vei hotărî cine va fi vedeta Muz TV! Câştigătorul campaniei va beneficia de o melodie proprie, videoclip şi promovare la posturile MUZ TV şi MUZ FM!

Meladze a plecat de la soție la Polina Gagarina!
Articolul anterior
Vezi unde și cu cine sărbătorește azi Natalia Barbu 34 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante