Fiul regretatei Janna Friske a apărut, în sfârşit, în postările tatălui său

Dmitry Şepelev și-a arătat, în sfârșit, fiul care îi seamănă leit mamei sale Janna Friske.

Timp de opt ani, Dmitry Shepelev, deși publica fotografii din profil sau din spate, a evitat să-i arate chipul fiului său din relația cu regretata artistă Janna Friske. Prezentatorul a decis că a venit momentul să-l prezinte pe Platon lumii întregi, iar de câteva săptămâni încoace, fanii au posibilitatea să-l admire pe băiat, scrie ea.md.

La sfârșitul lunii iulie, 2021, vedeta TV din Rusia a publicat prima imagine cu chipul fiului său. Totodată, acesta a decis să vină cu o postare în care a explicat de ce a făcut acest pas.

„Acum 8 ani am luat decizia de a nu publica fotografii cu fiul meu cel mare Platon. Apoi au existat mai multe motive întemeiate pentru acest lucru, principalul fiind dorința mea de a-l proteja de o atenție deosebită într-un moment în care tot ce avea nevoie era dragoste, grijă și liniște. Timpul a trecut și înțeleg că nu mai are nevoie de această protecție. Este un băiat adult, talentat, foarte demn și luminos. Și mă bucur să vi-l prezint. Platon – salut”, a scris acesta în dreptul primei imagini publicate.

Într-o altă postare, Shepelev a dezvăluit că Platon este pasionat de muzică și scenă. Acesta este un mare fan al muzicii rock.

Dmitry Shepelev și Janna Friske au fost împreună timp de cel puțin trei ani, iar din relația lor s-a născut Platon. La scurt timp după naștere, cântăreața a fost diagnosticată cu o tumoare gravă pe creier, iar în 15 iunie 2015, vedeta a pierdut lupta cu cancerul.

Mai multe vedete şi jurnalişti de la noi şi-au dus astăzi copiii în clasa întâi
Articolul anterior
Doliu în sportul național: boxerul Vasile Belous a murit într-un cumplit accident rutier
Articolul următor