Florin Piersic, în fața publcului: „Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc“

Nu mai este niciun secret că există mai multe afirmații legate de numele îndrăgitului actor Florin Piersic, precum că actorul vorbeşte mult atunci când este intervievat și de fiecare dată are ce spune lumii dacă este invitat să susțină un discurs. La începutul acestui an, Florin Piersic a împlinit 83 de ani.

separator
La o vârstă venerabilă, actorul își mai păstrează umorul și relația afectuoasă cu publicul. Iată ce a declarat recent, în fața publicului numeros, la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR), eveniment care se desfăşoară la Iaşi în perioada 12 – 16 iunie:

„Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate, ca alţii care mi-au spus: «Ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic». Ce să le spun? «Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră». Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune: «A venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim?». Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta. Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul… Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei. Eu sunt unul dintre actorii şi oamenii care îmi place să îi pomenesc pe cei cu care am avut cât de cât o legătură profesională“, a spus Florin Piersic.

sursa

Un copil rănit la picior a fost ajutat de polițiștii de patrulare să ajungă la destinație
Articolul anterior
Roșia-pom, soiul gigant care produce mii de tomate
Articolul următor
Alte articole interesante