Florin Piersic revine la Chișinău!

Marele actor Florin Piersic revine la Chișinău pentru a-și da întâlnire cu publicul drag! Pe data de 26, 28 și 29 noiembrie, legendarul actor român se va afla la Chișinău cu recitalul ,,Pur și simplu”. Pe 26 noiembrie actorul va urca pe scena Teatrului Naţional Eugene Ionesco cu serata-recital, iar pe 28-29 noiembrie marele actor va juca alături de Medeea Marinescu în cadrul spectacolului „Străini în noapte”.

separator

De mai bine de zece ani, spectacolul „Străini în noapte” umple sălile de teatru, mari și mici, din toată România, dar și departe peste hotarele ei. Oamenii se grăbesc să prindă un loc în sală, în primul rând din dor pentru marele Florin Piersic, cel ce știe, ca nimeni altul, să provoace râs și lacrimi și să exprime emoții puternice și fine, în același timp, care ating coarda sufletului.

Piesa este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, care evidenţiază modul în care timpul schimbă oamenii și în care răsturnările de situaţie și minciuna se împletesc cu seducţia. În același timp, cheamă la meditație pe tema timpului care trece.

„Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci și pentru că este o capodoperă, un spectacol în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru.

Așadar, să mergem la teatru, pentru a trăi bucuria celor două ore petrecute în compania îndrăgiților actori!

Biletele se găsesc la casele Teatrului Național ”Eugene Ionesco” din Chișinău sau pot fi comandate la numerele de telefon 079 55 1133 sau 079 414 565.

Accesul în sală se face doar în baza biletului procurat la: Casa Teatrului Eugene Ionesco sau online pe iticket.md.

Cum să supraviețuiești în jungla urbană? Află instrucțiunile în cadrul unui training organizat de platforma BeBetter!
Articolul anterior
Un mare brand de haine a dat faliment. Se închid 350 de magazine în toată lumea
Articolul următor
Alte articole interesante