Foarfece, linguriţe şi papucei din colecţia vedetelor. Vezi de ce sunt bolnave!

Cineva colecţionează capace de la sticle de bere, altcineva, lenjerie intimă, iar o altă categorie nu se poate linişti până nu mai dă un ban pe o linguriţă, o pereche de pantofi sau o pereche de foarfece. Fetele de la „Paparazzi”, JurnalTV, au mers acasă pe la vedete ca să vadă de ce sunt bolnave.

separator

1. Soprana Olga Busuioc este un shopaholic cu stagiu. Nicio călătorie nu se termină până nu-şi umple bagajul cu ţoale noi. Deja nu mai duce contul bijuteriilor, a rochiilor colorate şi a pantofilor.  Şi-a făcut şi un dressing room acasă, un fel de muzeu de haine, din care nu se încumetă să vândă sau să facă cadou nicio piesă.

olga olga2 olga3

2. Dorina Cojocaru, prezentatoarea rubricii „Cărţile pe masă” de la „Deşteptarea” colecţionează clovni şi linguriţe. De ultima pasiune s-a îmbolnăvit când iubi i-a promis la telefon că o va mânca, nu cu polonicul, dar cu linguriţa. Dacă vrei să o faci fericită, dăruieşte-i încă o piesă aurită din colecţia de veselă a bunicii.

cojocaru5 cojocaru1

3. Cornel Botgros este fan FC Barcelona. Ne gândeam că ar putea colecţiona sau şosete de fotbalişti, sau postere pentru camera sa, sau majorete sexy. Dar, nu… înnebuneşte  când vede un tricou nou. De când a făcut  32 de ani prietenii din Spania îi fac cadou la fiecare aniversare câte un tricou de fotbalist cu anii împliniţi.

botgros33Снимок3 Снимок111 Снимок555 Снимок4442
Снимок2

4. Şi surorile Lupu au o boală, şi-au umplut cu vârf garderoba cu ii naţionale şi batiste.

surorile lupu lupulupu8

5. Anatol Ştefăneţ, liderul formaţiei „Trigon” are un perete plin de piese de colecţie. Foarfecele sunt vechea lui pasiune. Anatol susţine că aceste instrumente îl ajută să taie gândurile rele şi momentele neplăcute din viaţă.

stefanet1

6.Diana Grigor nu scapă de imaginea „babydoll”. Nu am rămas miraţi să aflăm că nu poate dormi noaptea fără colecţia sa imensă de urşi de pluş. A avut o tentativă să-i ducă la o casă pentru copii, dar se pare că s-a răzgândit.

diana1 diana4 diana6

Exclusiv: Valy Boghean a fugit de jurnaliști chiar și în ziua nunții!
Articolul anterior
Aşa arată fetița lui Horia Brenciu
Articolul următor
Alte articole interesante