Fosta amantă a unui deputat rus, asasinată la Moscova. Era o talentată balerină

În vârstă de 30 de ani, rusoaica Natalia Pronina a fost asasinată din motive necunoscute de un criminal plătit.

Scenă relatată de presă din Rusia pare desprinsă din filmele cu mafioți. Într-un spațiu public, în plină stradă, o tânăra dansatoare de balet, coregrafă, a fost executată cu sânge rece de un bărbat care și-a ascuns identitatea acoperindu-și chipul cu o glugă, o masca și o pereche de ochelari.

El a tras asupra Nataliei Pronina din apropiere, cu un pistol de autoapărare neletal reproiectat însă pentru a putea folosi gloanțe reale.

Nu se știe încă cine a fost persoana care a ordonat această crimă oribilă, deocamdată vorbindu-se doar de niște ipoteze. Astfel, s-a aflat că Natalia ar fi fost la un moment dat amanta unui parlamentar de la Moscova, iar soția acesteia i-ar fi trimis în dese rânduri amenințări.

De asemenea, prietenii femeii ucise consideră că Natalia a fost omorâtă pentru că ar fi refuzat avansurile insistente ale unui bărbat misterios.

De semnalat este și faptul că iubitul Nataliei, Alexander Kravchenko, în vârstă de 33 de ani, a negat orice legătură cu crimă, declarând că se afl aîn Crimeea în ziua respectivă, în interes de serviciu. În plus, acesta a dezvăluit că Natalia avea o datorie de 6.000 de euro pe care n-a reușit s-o restituie la timp.

sursa

ÎPS Hierotheos al Greciei s-a vaccinat anti-Covid: „Am fost vaccinat, altfel probabil că nu aș fi în viață”
Articolul anterior
Criză acută în Europa: campania de vaccinare întârzie. Nu sunt suficiente doze în majoritatea țărilor
Articolul următor
Alte articole interesante