Fosta soție a lui Michael Jackson: ,,Paris și Prince nu sunt copiii lui”

Fosta soție a megastarului în perioada 1996-1999, Debbie Rowe, a explicat într-un interviu că nu a întreținut raporturi intime niciodată cu Michael Jackson.

separator
Debbie Rowe, o fostă asistentă medicală pe care a Michael Jackson a luat-o de soție în timpul turneului său din Australia, a dezvăluit pentru o publicație spaniolă că cei doi copii care poartă numele Regelui muzicii pop nu sunt, de fapt, ai lui. Femeia susține în interviul acordat publicației abc.es că cei doi tineri sunt rezultatul unei proceduri de inseminare artificială, iar donatorul materialului seminal este anonim.

„Ei sunt copiii lui, i-am făcut pentru el. Ei nu s-ar fi născut dacă nu era dragostea mea pentru el. Am făcut-o pentru ca el să devină tată, nu ca să fiu eu mamă”, a mărturisit Rowe. Femeia a recunoscut în cei trei ani de mariaj, ea și Michael nu au întreținut niciodată relații intime, prin urmare Michael nu avea cum să fie tatăl natural al lui Prince și al Paris Jackson.Într-un interviu acordat ziarului britanic The Sun, fosta asistentă medicală a explicat și cum a devenit ea mama celor doi copii ai lui Michael. „M-au inseminat. A fost foarte tehnic”, spunea femeia.

Dezvăluirile fostei soții a lui Michael Jackson nu fac decât să pună și mai mult gaz pe foc, în timp ce mulți susțin că Paris și Prince nu seamănă deloc cu megastarul.

Sursa

O fostă polițistă din SUA riscă 20 de ani de închisoare, pentru că și-a lăsat copilul în mașina înfierbântată de soare
Articolul anterior
Producătorii din Moldova invită chișinăuienii la Târgul de struguri!
Articolul următor
Alte articole interesante