Foto! Un show excepțional – plin de coafuri unice, ținute impecabile și muzică bună

Săptămâna trecută a avut loc unul din cele mai neobișnuite evenimente din domeniul beauty, organizat de hair stilista din Moldova, Ekaterina Atasii, în colaborare cu hair stilista din Rusia, Antonina Romanova. Acesta a avut loc într-o locație selectă din Capitală, unde invitații au admirat coafuri unice, ținute impecabile și și-au delectat auzul cu muzică bună.

separator
Potrivit gazdei evenimentului, pentru a-l organiza s-a lucrat imens de mult, dar s-a meritat tot efortul. Iar asta o spun cei prezenți, care au absorbit din plin toată frumusețea coafurilor sofisticate oferite de cele două maestre.

“Ideea de a organiza un așa eveniment a apărut spontan. Demult îmi doream un așa show, însă eram conștientă că trebuie să muncesc mult pentru a-l face perfect. Acum, când totul deja s-a petrecut nu cred că își mai are rostul de a îmi aminti cât de mult efort mi-a luat, câte nopți nedormite, doar pentru a-l pune la punct. Rezultatul final este cel care contează. Mă simt obosită, dar mai fericită ca niciodată. Nu cred că voi putea să mulțumesc suficient celor care m-au susținut”, spune Ekaterina Atasii.
Iar hair stilista Antonina Romanova a venit în Moldova însoțită de o întreagă echipă, doar pentru a surprinde frumos publicul de acasă.
“Am fost atât de cald primită, încât mă simt mai fericită ca niciodată. Se simte munca unei echipe întregi și la sigur a fost una din cele mai frumoase experiențe din viața mea. Deși nu am avut timp să vizitez multe destinații de aici, acest show m-a făcut să îmi promit să mai revin. Vă mulțumesc”, spune Antonina.

Cu siguranță, acest show a făcut de senzaţie și s-a înscris în istoria beauty din Republica Moldova.

 

Partenerii noștri
Author Ekaterina Atasii
Tel.: 0684 15 000
Facebook: https://www.facebook.com/katea.atasii/
Atenție! Se anunță mari controale la producătorii autohtoni de lactate
Articolul anterior
Trei tone de pește vor fi nimicite la Ialoveni. Produsul păstrat în condiții insalubre, se vindea în piețele din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante