Germania: Un bărbat a primit scrisoarea, după 53 de ani

O scrisoare a fost pe drum pentru o perioadă de timp excepțională și a ajuns la destinatar, în Groß-Gerau, un oraș din landul german Hessa, după 53 de ani, scrie Bild.

Poșta germană a livrat o scrisoare după 53 de ani: Cum s-a întâmplatFoto: Epa

Singura explicație este faptul că Joachim Schulz, 79 de ani, fost director al unei importante companii anglo-elvețiene, și-a schimbat de mai multe ori adresa de domiciliu, transmite publika.md.

Angela Schulz, 82 de ani, soția lui Joachim, a găsit plicul în cutia poștală. Cu greu și-a putut crede ochilor când a văzut scrisoarea: „A fost trimisă pe 24 noiembrie 1968, la Wedel, nordul Germaniei, unde locuia soțul meu. Era perioada când ne-am cunoscut. A trecut atâta timp și încă suntem împreună”.

Plicul antic conținea o invitație la adunarea generală a clubului de navigație Wedel-Schulau, acolo unde Joachim Schulz era membru fondator.

Singura explicație a femeii pentru această livrare „puțin întârziată” este faptul că familia a călătorit mult și și-a schimbat foarte des adresa de domiciliu, de la Wedel (Schleswig-Holstein), la Mühlheim (zona Ruhr), în Baden-Württemberg, apoi iar în Hessa, la Frankfurt ori Groß-Gerau.

„În orice caz, felicitări poștei germane că ne-a găsit”, a glumit Angela Schulz.

Livrarea neverosimilă a pus în încurcătură chiar și Poșta Germană. „Nu avem informații despre modul în care a fost găsită și transmisă scrisoarea”, a declarat chiar purtătorul de cuvânt al instituției, Thomas Kutsch.

Pentru familia Schulz, misiva va fi înrămată și plasată la loc de cinste, în bibliotecă, „să o avem întotdeauna în fața ochilor. Pentru noi, va rămâne un simbol al momentului în care ne-am cunoscut”.

Certificatul Covid, obligatoriu în Italia pentru toți angajații din sectorul public și privat
Articolul anterior
Mirosul corpului depinde de ceea ce mâncăm
Articolul următor
Alte articole interesante