I-a dat inelul apoi a înșelat-o. Despărțire neașteptată în showbizul românesc

Laura Giurcanu a dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-a despărțit de iubitul cu care era logodită. Fotomodelul în vârstă de 24 de ani a făcut primele declarații despre separarea de bărbatul alături de care trăia o poveste de iubire de câțiva ani de zile.

„Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț”, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!”, a scris Laura Giurcanu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Fotomodelul a recunoscut că această despărțire nu a fost una ușoară. Laura Giurcanu și iubitul chiar se și logodiseră în 2019, scrie realitatea.md.

„Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des.

De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun”, a mai scris vedeta în mediul online.

Laura Giurcanu e fotomodel, a pozat în multe reviste, printre care și Elle. Tânăra e și influencer, pe Instagram are aproape un milion de urmăritori.

sursa: realitatea.md

Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie după ce aceasta i-a refuzat avansurile
Articolul anterior
A dat 30 de mii de lei pentru un telefon, ca mai târziu să afle că dispozitivul nu este nou
Articolul următor