În premieră, un moldovean a câștigat un turneu mondial de poker. Tânărul a încasat peste 1 milion de dolari

Pavel Pleșuv este primul moldovean care câștigă competiția World Series of Poker, organizată anual în orașul Paradise din Nevada. Tânărul a cucerit prima sa brățară pentru el și pentru Republica Moldova, transmite pokernews.com, conform diez.md.

În premieră, moldoveanul Pavel Pleșuv a câștigat un turneu mondial de poker. Tânărul a încasat peste 1 milion de dolari

Cu toate că este pentru prima dată când un reprezentant al țării noastre reușește o asemenea victorie, Pavel Pleșuv a obținut rezultate remarcabile și în edițiile anterioare ale turneului.

Odată cu această victorie, moldoveanul și-a asigurat cel mai mare câștig cash live de până acum. Pavel Pleșuv a depășit alți 10 429 de participanți în cinci zile pentru a revendica cea mai mare parte din fondul de premii alocat pentru competiție de 13 905 360 de dolari. Drept urmare, acesta a încasat suma de 1 201 564 de dolari.

„Este foarte frumos să câștig prima mea brățară într-un domeniu atât de mare și pentru o sumă atât de mare. Se simte uimitor”, a declarat Pavel Pleșuv pentru PokerNews.

Pavel a venit și cu un mesaj încurajator în urma victoriei pe care a obținut-o: „Continuă să studiezi și să crezi în visurile tale. Urmează-ți pasiunea și nu lăsa ca rezultatele să-ți afecteze viața prea mult. Poți vedea o mulțime de lucruri bune, chiar și atunci când ai parte de înfrângeri”.

În interviul oferit pentru PokerNews, tânărul a menționat că banii câștigați îi va investi în procurarea unei case, își va plăti taxele, va susține Ucraina, oamenii care au nevoie și va petrece alături de prieteni și familie.

E copia mamei sale! Anișoara Loghin a publicat o poză rară cu fiul ei, Raul: „Un copil cât un univers”
Articolul anterior
Durere nemărginită! Polițistul de frontieră va fi petrecut pe ultimul drum cu onoruri militare! Detalii despre înmormântare
Articolul următor