În Uganda, un bărbat a descoperit după nuntă că soţia lui este bărbat

Un caz care pare că poate avea loc doar într-un film. Un imam din Uganda, Sheikh Mohammed Mutumba, a aflat că proaspăta lui soţie, Swabullah Nabukeera, este bărbat la două săptămâni după nuntă. Cei doi nu au întreţinut relaţii intime deoarece mireasa a susţinut că este la menstruaţie, relatează Mediafax.ro.

separator
Imamul a fost suspendat din funcţie după ce a izbucnit scandalul, potrivit publicaţiei din statul african.

În timp ce Mutumba aştepta să îşi poată atinge soţia, un vecin a acuzat-o pe aceasta că a sărit peste un gard şi i-a furat haine şi un televizor. Cazul a fost raportat la poliţie, iar în timpul anchetei s-a descoperit că Nabukeera este bărbat.

Un reprezentant al poliţiei a declarat că suspectul purta un hijab şi sandale atunci când a fost interogat. În timpul percheziţiei, o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti.

Nabukeera a spus că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru a-i lua banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă de la familia mirelui – inclusiv două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran -, a fost şi ea reţinută.

Un tată a trei copii a dispărut fără urmă. Familia cere ajutorul oamenilor
Articolul anterior
Trei asistenți medicali din țara noastră care nu au frică de bacilul Koch
Articolul următor
Alte articole interesante