Încheie frumos luna februarie!  Unica.md și ITicket v-a pregătit o listă cu recomandări pentru ultimul weekend din februarie

Încheie luna februarie în stil mare, descoperă selecția de evenimente deosebite care te vor încânta și te vor inspira în ultimul weekend de februarie.

iTicket și unica.md ți-a pregătit o listă de evenimente.

ANDRO la Chișinău 

Descoperă magia serii de pe 23 februarie la clubul EROS, unde Andro, tânărul poet și romantic incontestabil, va încânta publicul cu un concert live memorabil. Fii martorul unei serate pline de emoție și pasiune, în timp ce Andro va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, inclusiv X.O, Мадам, Болен твоей улыбкой, Инопланетянин și multe altele!

Indiferent dacă vii cu jumătatea sau singur, nu rata șansa de a face cunoștință și de a te bucura de muzică într-un cadru prietenos și vibrant. Ia parte la acest eveniment special și lasă-te purtat de ritmul și versurile lui Andro într-o seară care promite să fie memorabilă!

Când? 23 februarie 2024, ora: 22:00
Unde? Eros Club

Bilete: aici

Premiera ,,Făt-Frumos: Renașterea”

Pregătește-te pentru o călătorie fantastică în lumea basmelor, unde vei fi captivat de povestea lui Făt-Frumos și de lupta lui pentru a deveni eroul pe care lumea îl așteaptă. Spectacolul este o rețetă perfectă pentru a scăpa de monotonia zilnică și a te bucura de magia teatrului într-un mod inedit și plin de surprize.

Nu lăsa întrebările să-ți frământe mintea și nu mai aștepta să devii eroul propriilor tale aventuri. Vino la „Făt-Frumos: Renașterea” și lasă-te purtat într-o lume fascinantă, unde vei râde, vei plânge și vei simți cu adevărat magia poveștilor!


Când? 24 februarie 2024, ora: 15:00
Unde? Teatrul „Luceafărul”

Bilete: aici 

Greierașul Argintiu 

Bucură-te de o seară magică la Premiera spectacolului „Greierașul Argintiu”, inspirat din fabula clasică „Greierele și Furnica” de Jean de La Fontaine, într-o interpretare spectaculoasă oferită de Teatrul Popular!

Într-o distribuție de excepție, vei întâlni personaje captivante, precum Corbul Caramel, Greierașul Argintiu, Coțofana Guia și multe altele, interpretate de actori talentați, ve-ți fi purtați într-o lume plină de umor și învățăminte.

Nu uita că cei mici până la 3 ani beneficiază de intrare gratuită, așa că adu-ți întreaga familie și bucurați-vă împreună de această experiență teatrală memorabilă!

Când? 24 februarie 2024, ora: 15:00
Unde? Cinematograful „Odeon” 

Bilete: aici

Cină de DRAGOBETE la BERD’S Arome Locale Restaurant

Cu inimile unite într-un dans al sentimentelor, BERD’S vă invită să vă pierdeți într-o poveste de iubire la Cina Dragostei. 

De la momentul în care vă așezați la masă, lumina caldă a lumânărilor va amplifica privirile tandre, iar muzica live interpretată de Felici Dunaf va însoți zâmbetele și cuvintele dulci, transformând fiecare moment într-o melodie a inimilor unite.

Bucatele alese cu grijă devin capitole în povestea voastră de iubire, iar vinurile fine completează fiecare moment dintre voi, adăugând nuanțe subtile unei experiențe în care fiecare privire, fiecare atingere devin amintiri de neuitat.Nu ratați această oportunitate unică de a vă reînnoi legătura și de a sărbători iubirea într-un mod cu adevărat special.

Când? 24 februarie 2024, ora: 19:00
Unde? BERD’S Restaurant Arome Locale 

Bilete: aici 

Gogoașa – Spectacol interactiv de animație pentru copii

Descoperă bucuria și magia spectacolului „Gogoașa” cu Teatrul Planeta Clounella. Într-un cadru distractiv, interactiv și educativ, vei fi captivat de energia și talentul artiștilor într-un spectacol jucat live.

Adăugați un strop de distracție și voie bună în ziua dumneavoastră și a copilului dumneavoastră! Dansuri, cântece și multă interacțiune vor face din această experiență un moment de neuitat pentru toată familia. De asemenea, veți avea parte de conținut educativ, astfel încât copiii să se bucure de învățare într-un mod captivant.

Când? 25 februarie 2024, ora: 11:00
Unde? Cinematograful „Odeon”

Bilete: aici

Coco Chanel 

Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații. De ce „Oglinzi”? Vă invităm să reflectăm împreună.

Un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică.

Nu ratați ocazia de a fi martorii unei povești memorabile despre creativitate, curaj și determinare. Rezervați-vă locurile acum și pregătiți-vă să vă lăsați captivați de farmecul și eleganța spectacolului „Coco Chanel – Oglinzi” la Teatrul Geneza Art.

Când? 25 februarie 2024, ora: 19:00
Unde? Teatrul Geneza Art 

Bilete: aici 

Open that Bottle Night la Castel Mimi

Descoperă rafinamentul și eleganța la Castel Mimi, în cadrul Open That Bottle Night, pe 24 februarie. Degustă vinuri exclusive din Seria Premium The Governor, savurând fiecare moment al serii. Bucură-te de muzică live cu „Space Cable Band” și participă la tombolă pentru șansa de a câștiga un vin de elită. Meniul special include preparate fine, asortate cu vinuri alese cu grijă din colecția The Governor. Rezervă-ți locul acum pentru o seară memorabilă!

Când? 24 februarie 2024, ora: 18:00
Unde? Castel MIMI

Bilete: aici 

PORT DRAGOSTE | Cleopatra Stratan și Edward Sandu 

Dragobetele este sărbătoarea iubirii și a tradițiilor românești, iar PORT MALL îți pregătește o surpriză specială pentru acest moment unic! Pe 24 februarie, ora 13:00, vino la un concert gratuit susținut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda!

Cuplul de artiști îți va încânta inima cu un program special de piese romantice, care vor aduce o notă de farmec și căldură în sufletul tău. Vino să sărbătorești Dragobetele într-o atmosferă distinsă, alături de cei dragi, în timp ce te lași purtat de magia muzicii live!

Când? 24 februarie 2024, ora: 13:00
Unde? PORT MALL, str. Mihail Sadoveanu 42\6

Bilete: aici (intrare liberă)

Networking la un pahar de vin, ediția XXVII

Pregătește-te pentru o nouă ediție de Chișinău Afterwork, programată pentru data de 23 Februarie! Indiferent dacă vrei să-ți extinzi afacerea, să faci noi conexiuni sau pur și simplu să petreci o seară într-o atmosferă relaxată și plină de energie pozitivă, acest eveniment este exact ce cauți!

Nu rata șansa de a participa la acest eveniment deosebit și de a face parte dintr-o seară plină de conexiuni și surprize! Rezervă-ți locul acum și vino să te bucuri de o seară memorabilă la Chișinău Afterwork!

Când? 23 februarie 2024, ora: 18:30
Unde? Hugo, str. Eugen DOGA 2a

Bilete: aici 

CHOPIN ȘI PRIETENII 

Descoperă magia muzicii clasice alături de CHOPIN ȘI PRIETENII pe 25 februarie 2024, ora 16:00, în Sala cu Orgă!

Bucurați-vă alături de cei mici de o experiență muzicală educativă și captivantă, care va stimula imaginația și creativitatea lor.

Nu rata șansa de a petrece o după-amiază minunată alături de cei dragi, explorând frumusețea și profunzimea muzicii clasice.

Când? 25 februarie 2024, ora: 16:00
Unde? Sala cu Orgă 

Bilete: aici 

Greierașul și furnica

Descoperă magia și învățătura din fabula clasică „Greierașul și Furnica” la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, pe 24 februarie 2024, la ora 12:00.

Această interpretare captivantă a poveștii te va purta într-o călătorie plină de înțelepciune și emoție, aducându-ți aminte de valoarea muncii și solidarității. 

Asigură-te că nu ratezi această ocazie unică de a petrece o zi de weekend de neuitat alături de cei dragi, într-un cadru plin de magie și aventură.

Când? 24 februarie 2024, ora: 12:00
Unde? Teatrul Național „Vasile Alecsandri” or. Bălți

Bilete: aici 

Îți mulțumim pentru că ai citit recomandările noastre de evenimente și sperăm că ai găsit ceva care să te inspire pentru weekendul ce vine. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele prezentate și pentru a cumpăra bilete, vizitează site-ul iTicket.md sau blogul iTicket unde poți afla și mai multe detalii interesante.  

Un automobil, cuprins de flăcări în preajma Universității de Stat. Pompierii au intervenit de urgență pentru a lichida incendiul

Pompierii au stins flăcările care au cuprins o mașină în municipiul Chișinău.

În după amiaza zilei de 11 aprilie 2024 pompierii au fost solicitați să stingă o mașină cuprinsă de flăcări.
Cazul a avut loc în capitală pe strada Mihail Kogălniceanu 65. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:53. La fața locului, pentru stingerea arderii a intervenit un echipaj de pompieri.

Aceștia au stabilit că focul a cuprins un automobil în preajma Universității de Stat din Moldova. Incendiul a fost lichidat la ora 15:55. În urma arderii focul a distrus secțiunea motorului a automobilului de model Opel. Nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.