Irina Rimes a scris noua piesă a Andrei ,,Supereroi”, iar videoclipul este creat de regizorul Roman Burlaca

Andra a lansat piesa „Supereroi” care a fost scrisă de Irina Rimes, iar videoclipul a fost realizat de regizorul moldovean Roman Burlaca.

separator

Videoclipul piesei „Supereroi” a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București. Regizorul Roman Burlaca a gândit producția ca o poveste de dragoste contemporană și, în același timp, atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relație autentică de dragoste, scrie infomusic.ro.

Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept Toto. Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din Un pas în urma serafimilor” și „Hackerville”, este student la actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București ca să filmeze alături de Andra.

„Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, „Supereroi” când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra.

Curiozități despre apendice. La ce riscuri se expun persoanele care nu îl mai au?
Articolul anterior
Nu consuma ghimbir, dacă te regăseşti în această listă
Articolul următor
Alte articole interesante