Irina Rîngaci a devenit campioană națională Under 23

Campioana europeană în exercițiu, Irina Rîngaci, și-a trecut în palmares și titlul de campioană națională Under 23.

Irina Rîngaci a devenit campioană națională Under 23

În finala categoriei de greutate 68 kg, ea a învins-o pe Vera Cuharschi.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a prezentat toți câștigătorii:

Lupte feminine
50 kg: Maria Leorda; 53 kg: Gabriela Secrieru; 55 kg: Mihaela Samoil; 57 kg: Mariana Draguțan; 59 kg: Lina Nița; 62 kg: Anastasia Nosulco; 65 kg: Ana-Maria Crețu; 68 kg: Irina Rîngaci; 72 kg: Luciana Beda; 76 kg: Emilia Creciun

Lupte libere
57 kg: Ghenadii Diuvenji; 61 kg: Andrei Vitan; 65 kg: Veneamin Borzin; 70 kg: Pavel Graur; 74 kg: Vlad Stratan; 79 kg: Eugen Mihalcean; 86 kg: Ivan Ichizli; 92 kg: Ion Demian; 97 kg: Radu Lefter; 125 kg: Nicolae Stratulat

Lupte greco-romane
55 kg: Leonid Moroz; 60 kg: Pavel Denisenco; 63 kg: Vitalie Eriomenco; 67 kg: Alexandru Gurali; 72 kg: Vasile Zabica; 77 kg: Alexandrin Guțu; 82 kg: Mihail Guțu; 87 kg: Gabriel Lupașco; 97 kg: Roman Belchivschii; 130 kg: Egor Jecov.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

O tânără din Irak, celebră pe youtube, a fost strangulată în somn de tatăl ei
Articolul anterior
După genţile de rafie vândute la prețuri uriașe, celebra casă de modă Balenciaga schimbă foaia
Articolul următor