Italia închide mall-urile, restaurantele, barurile, cluburile, magazinele cu excepția celor alimentare și a farmaciilor

În această seară, la ora 21.40, premierul Giuseppe Conte a venit cu o nouă comunicare către italieni, în lupta pentru combaterea coronavirusului. „Toți împreună pot câștiga această bătălie”.

separator
,,Cu doar câteva zile în urmă v-am rugat să vă schimbați stilul de viață, marea majoritate a răspuns într-un mod extraordinar. Când am luat aceste măsuri am fost conștient că a fost un prim pas și că nu va fi ultimul. Acesta este momentul să mai facem un pas, cel mai important. De asemenea, închidem toate centrele comerciale, baruri, pub-uri, restaurante, lăsând posibilitatea de a fi efectuate livrări la domiciliu. De asemenea, închidem frizeriile care nu respectă măsurile de securitate ”

Servicii esențiale garantate: Vor fi garantate alimentele, transportul, farmaciile. Noile măsuri pentru Coronavirus anunțate în această seară vor fi în vigoare până pe 25 martie.

Fabricile vor putea continua să desfășoare activități de producție cu condiția să adopte protocoale de siguranță care să evite contagiunea. Industriile vor putea continua activitatea cu protocoale care evită contagiunea, cu schimburi, vacanțe timpurii și multe altele, comunică rainews.it.

15 recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
Articolul anterior
Cum să-ți înnoiești inteligent garderoba de primăvară
Articolul următor
Alte articole interesante