Italia. Moldoveancă, dată dispărută acum 3 săptămâni, găsită moartă într-un motel

Descoperire macabră într-un motel din Toscana. O femeie originară din Republica Moldova, care lucra în Italia ca badantă în Prato, a fost găsită fără viață. De 3 săptămâni fiul ei nu mai știa nimic de ea.

Fiul Olgăi K. o notificase ca dispărută pe mama sa acum 3 săptămâni. Băiatul, trăiește în Lucca, unde lucrează ca ospătar, din 12 noiembrie nu reușise să dea de mama lui, astfel că a anunțat Carabinierii, informează ziarul La Nazione Prato, potrivit stiridiaspora.ro.

Potrivit celor raportate de fiu în plângere, mama locuia de ceva timp cu un prieten în Prato.

Carabinierii îl contactaseră pe bărbat și s-au dus la el acasă pentru a verifica dacă Olga Korcinskaia, care lucra ca îngrijitoare, era acolo. Bărbatul le-a explicat soldaților că femeia a plecat de acasă de ceva timp și nu știe unde este.

În cele din urmă, anchetatorii au găsit-o pe femeia moldoveancă fără viață într-o cameră dintr-un motel din Prato. Din primele informații reiese că decesul ar fi survenit din cauze naturale.

Operaţiune de amploare CNA – Europol. 11 persoane bănuite, dintre care patru reţinute, într-un dosar al meciurilor trucate
Articolul anterior
OMS nu crede că statele vor impune vaccinarea obligatorie anti-Covid
Articolul următor
Alte articole interesante