,,Iubirea va salva lumea” – concert live dedicat Zilei Îndrăgostiților cu îndrăgitul duet Costi Burlacu şi Corina Ţepeş

De aproape un an, interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș duc dorul de scenă, de emoții și aplauze. Dor de publicul drag! Ei sunt unii dintre artiștii responsabili care au fost disciplinați și s-au conformat deciziilor autorităților de fiecare dată, încercând să rămână optimiști în condițiile impuse de pandemie.

În pofida condițiilor, artiștii muncesc și creează în continuare, iar pe 14 februarie Costi Burlacu și Corina Țepeș vă invită la un concert live, unic și exclusiv, la parametri maximi, cu scenă show impresionant de lumini, sunet de calitate și filmat profesionist. Concertul ,,Iubirea va salva lumea” va fi difuzat pe toate continentele pe Eventsonline.tv.

“Iubirea va salva lumea” este un concert Live dedicat zilei îndrăgostiților cu îndrăgitul duet, artiștii emeriți Costi Burlacu și Corina Țepeș, acompaniați de Festiv Band. Prezentator – Lucian Dumitrescu. Programul va include muzică ușoară și populară, melodii de dragoste, hituri îndrăgite dar și piese în premieră absolută!

Evenimentul va fi interactiv – artiștii vor răspunde în direct la întrebările publicului! Programul va include și o tombolă cu premii dar și alte surprize!

În pofida stării de Lockdown, ia un vin bun, aprinde lumânările, conectează cel mai mare ecran pe care-l ai și invită-ți iubita/iubitul la Concert! 

Atenție! Acest Concert este Exclusiv, Unic și nu va mai fi postat/difuzat ulterior în altă parte!

Dacă procurați un bilet pentru concertul online, puteți beneficia de codul biletului timp de 14 zile și după streaming-ul live. Așa că puteți revedea concertul ori de câte ori doriți la ora potrivită Dvs. Concertul va fi valabil până pe 1 Martie, doar pentru cei care reușesc să procure bilete până în ziua concertului! Achizionați bilete pe www.afisha.md

Un tânăr din Chișinău a întors toate scaunele la Vocea României

Daniel Ciurea are 18 ani și este din Chișinău, iar pasiunea pentru muzică l-a urmărit de mic copil, în ciuda faptului că a încercat să renunțe la această pasiune din cauza lipsei timpului.

Pe lângă muzică, Daniel lucrează și ca agent comercial în compania familiei, o afacere ce constă în comerțul de produse cu uz casnic. Recunoaște că talentul l-a moștenit de la ambii părinți, iar piesa interpretată, „Jealous”, a fost aleasă la insistențele mamei sale.

Emoționați de alegerea tânărului au fost și cei patru antrenori, care s-au întors și au luptat pentru a-l atrage pe Daniel în echipa lor, scrie www.protv.ro.

„Eu cred că ai foarte multe ingrediente, am auzit rock, am auzit o voce care poate să sensibilizeze, mi-ar plăcea la un moment dat să te îmbrac în straie românești, la figurat, nu la propriu. Adică să-ți dau și o piesa românească, mi-ar plăcea să fac foarte multe chestii cu tine în acest concurs. Și cred că tu ești concurentul acela cu care pot să creez momente unice (…)”, a spus Irina Rimes, în încercarea de a-l coopta în echipa ei.

Lucrul amuzant, divin sau vrăjitoresc a fost că în timpul discursului lui Smiley, o pisică a apărut în platoul Vocea României. Toți antrenorii s-au amuzat, mai puțin Denis de la The Motans care a considerat că este un semn ca Daniel să vină în echipa lui.

Că a fost pisica, că a fost încrederea debordată de Denis sau faptul că Daniel ascultă The Motans, cert este că tânărul a ales să meargă mai departe alături de Denis.

Moldova s-a clasat pe locul doi la campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap

Republica Moldova s-a clasat pe locul doi la campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap care a avut loc în Ungaria, Kaposvar. Campionatul a durat 72 de ore și au participat 28 de țări.

Moldova s-a clasat pe locul 1 de la începutul campionatului până la final. În ultimele 4 ore după punctaj Selecționata Angliei a întrecut Moldova și s-a clasat pe locul 1.

Locul 3 a fost ocupat de România.

Regele Charles al III-lea, fotografiat alături de celebra cutie roşie. Imaginea a fost publicată de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea poate fi văzut în prima fotografie oficială ce îl arată alături de celebra cutie roşie în care suveranii britanici primesc documente guvernamentale, publicată de Palatul Buckingham vineri, într-o perioadă în care noul monarh al Regatului Unit a început să se ocupe de îndatoririle sale constituţionale, informează digi24.ro.

Cutia roşie, încuiată şi aşezată pe un birou de lucru, este o imagine puternic asociată cu monarhia britanică şi, totodată, un obiect alături de care regretata regină Elisabeta a II-a a fost adeseori fotografiată. Ea conţine documente transmise de Guvernul britanic şi de ţări din Commonwealth, care îi sunt apoi transmise monarhului de secretarul său privat.

Noua fotografie a fost realizată în Salonul Secolului al XVIII-lea de la Palatul Buckingham, săptămâna trecută. Pe biroul de lucru al regelui britanic, poate fi văzută, în fundal, şi o fotografie alb negru cu părinţii decedaţi ai regelui Charles al III-lea – regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip.

Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

Gata cu mita pentru permisele de conducere auto
Articolul anterior
Fragment de ghețar, prăbușit în Himalaya: 18 morți și peste 200 de dispăruți
Articolul următor