,,Iubirea va salva lumea” – concert live dedicat Zilei Îndrăgostiților cu îndrăgitul duet Costi Burlacu şi Corina Ţepeş

De aproape un an, interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș duc dorul de scenă, de emoții și aplauze. Dor de publicul drag! Ei sunt unii dintre artiștii responsabili care au fost disciplinați și s-au conformat deciziilor autorităților de fiecare dată, încercând să rămână optimiști în condițiile impuse de pandemie.

În pofida condițiilor, artiștii muncesc și creează în continuare, iar pe 14 februarie Costi Burlacu și Corina Țepeș vă invită la un concert live, unic și exclusiv, la parametri maximi, cu scenă show impresionant de lumini, sunet de calitate și filmat profesionist. Concertul ,,Iubirea va salva lumea” va fi difuzat pe toate continentele pe Eventsonline.tv.

“Iubirea va salva lumea” este un concert Live dedicat zilei îndrăgostiților cu îndrăgitul duet, artiștii emeriți Costi Burlacu și Corina Țepeș, acompaniați de Festiv Band. Prezentator – Lucian Dumitrescu. Programul va include muzică ușoară și populară, melodii de dragoste, hituri îndrăgite dar și piese în premieră absolută!

Evenimentul va fi interactiv – artiștii vor răspunde în direct la întrebările publicului! Programul va include și o tombolă cu premii dar și alte surprize!

În pofida stării de Lockdown, ia un vin bun, aprinde lumânările, conectează cel mai mare ecran pe care-l ai și invită-ți iubita/iubitul la Concert! 

Atenție! Acest Concert este Exclusiv, Unic și nu va mai fi postat/difuzat ulterior în altă parte!

Dacă procurați un bilet pentru concertul online, puteți beneficia de codul biletului timp de 14 zile și după streaming-ul live. Așa că puteți revedea concertul ori de câte ori doriți la ora potrivită Dvs. Concertul va fi valabil până pe 1 Martie, doar pentru cei care reușesc să procure bilete până în ziua concertului! Achizionați bilete pe www.afisha.md

O tânără care venea din Ucraina, prinsă la vamă cu produse cosmetice și de parfumerie de contrabandă

Un lot comercial de produse cosmetice și de parfumerie, depistat în bagajul unei nerezidente.

Funcționarii postului vamal Palanca au supus verificărilor de specialitate un autocar de rută, ce se deplasa din Odessa spre Chișinău.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor pasagerilor, în valiza personală a unei pasagere au fost depistate produse cosmetice și de parfumerie în cantități comerciale, nedeclarate organului vamal.

Documentată pe caz este o nerezidentă, în vârstă de 24 de ani.

Mărfurile au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar persoana riscă să fie sancționată.

Pictura murală cu chipul lui Navalnîi din Chișinău a fost acoperit cu vopsea

Muralul cu chipul opozantului rus Alexei Navalnîi de la intersecția străzilor Ismail și București a dispărut peste o săptămână de la apariție.

colaj foto: www.stiri.md

Chipul lui Navalnîi a fost desenat pe zidul Stadionului Republican la câteva zile de la stingerea din viață a acestuia, transmite Știri.md.

Inițial, muralul – care este o inițiativă a echipei Agora, parte din campania „Privește în esență”, a fost vandalizat la distanță de o zi de la apariție. Pe chipul lui Navalnîi, o persoană necunoscută a scris „Крым не бутерброд” (n. r. – Crimeea nu este o tartină).

Astăzi însă peretele cu muralul a fost acoperit cu un strat de vopsea.

Chipul lui Aleksei Navalnîi a fost desenat pe un perete din centrul Chișinăului.

Automobilele cu volanul pe dreapta vor circula în Moldova și noaptea

Vești bune pentru moldovenii din Marea Britanie și Irlanda. Parlamentul a adoptat astăzi, 29 februarie, un amendament prin care se va permite automobilelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă să circule pe drumurile publice ale țării și noaptea. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS Radu Marian.

„Amendamentul a fost adoptat în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne”, susține Radu Marian, transmite Știri.md.

Așadar, Republica Moldova preia practica altor țări europene precum Germania, Cehia, Croația sau Spania, care permit circulația unor astfel de autovehicule cu condiția că proprietarul va executa acele modificări tehnice pentru garantarea siguranței celorlalți participanți la traficul rutier (adaptarea asimetrică a farurilor sau folosirea unor abțibilduri speciale care se vor aplica direct pe farurile automobilului).

Prin stabilirea cadrului normativ național în corespundere cu cadrul de reglementare european, autoritățile vor asigura dreptul cetățenilor de a circula liber și de a veni mai des acasă.

De menționat că Ministerul Afacerilor Interne are la dispoziție o lună pentru a adopta regulamentul și cerințele tehnice.

Gata cu mita pentru permisele de conducere auto
Articolul anterior
Fragment de ghețar, prăbușit în Himalaya: 18 morți și peste 200 de dispăruți
Articolul următor