,,Iubirea va salva lumea” – concert live dedicat Zilei Îndrăgostiților cu îndrăgitul duet Costi Burlacu şi Corina Ţepeş

De aproape un an, interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș duc dorul de scenă, de emoții și aplauze. Dor de publicul drag! Ei sunt unii dintre artiștii responsabili care au fost disciplinați și s-au conformat deciziilor autorităților de fiecare dată, încercând să rămână optimiști în condițiile impuse de pandemie.

În pofida condițiilor, artiștii muncesc și creează în continuare, iar pe 14 februarie Costi Burlacu și Corina Țepeș vă invită la un concert live, unic și exclusiv, la parametri maximi, cu scenă show impresionant de lumini, sunet de calitate și filmat profesionist. Concertul ,,Iubirea va salva lumea” va fi difuzat pe toate continentele pe Eventsonline.tv.

“Iubirea va salva lumea” este un concert Live dedicat zilei îndrăgostiților cu îndrăgitul duet, artiștii emeriți Costi Burlacu și Corina Țepeș, acompaniați de Festiv Band. Prezentator – Lucian Dumitrescu. Programul va include muzică ușoară și populară, melodii de dragoste, hituri îndrăgite dar și piese în premieră absolută!

Evenimentul va fi interactiv – artiștii vor răspunde în direct la întrebările publicului! Programul va include și o tombolă cu premii dar și alte surprize!

În pofida stării de Lockdown, ia un vin bun, aprinde lumânările, conectează cel mai mare ecran pe care-l ai și invită-ți iubita/iubitul la Concert! 

Atenție! Acest Concert este Exclusiv, Unic și nu va mai fi postat/difuzat ulterior în altă parte!

Dacă procurați un bilet pentru concertul online, puteți beneficia de codul biletului timp de 14 zile și după streaming-ul live. Așa că puteți revedea concertul ori de câte ori doriți la ora potrivită Dvs. Concertul va fi valabil până pe 1 Martie, doar pentru cei care reușesc să procure bilete până în ziua concertului! Achizionați bilete pe www.afisha.md

Gata cu mita pentru permisele de conducere auto
Articolul anterior
Fragment de ghețar, prăbușit în Himalaya: 18 morți și peste 200 de dispăruți
Articolul următor
Alte articole interesante