Karma familială în funcție de luna în care ai făcut nunta

Karma familială în funcție de luna în care te-ai căsătorit! Există multe ritualuri asociate căsătoriei, însă este adevărat că unele cupluri nu cred în prevestiri, ceea ce este normal. Cu toate acestea, din cele mai vechi timpuri, a fost acceptat să se respecte tradițiile care poartă experiența acumulată a oamenilor, în special, în ceea ce privește cea mai bună lună pentru o nuntă.

Popoarele slave anterioare celebrau adesea nunți iarna

Ianuarie
Potrivit credințelor, o nuntă organizată la începutul anului nu este de bun augur. Prin căsătoria în ianuarie, este posibil să fii văduv sau văduv devreme. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că popoarele slave anterioare celebrau adesea nunți iarna.

Februarie

O relație armonioasă, lungă, îi așteaptă pe viitorii soți care s-au căsătorit luna aceasta, în ciuda frigului puternic.

Prima lună de vară este una dintre cele mai favorabile

Martie

Căsătoriile din martie promit transferul unuia dintre soți într-o țară străină – patria celuilalt soț. Acestea sunt de obicei căsătorii internaționale în care unul dintre tinerii căsătoriți trebuie să-și părăsească țara și să se stabilească într-o țară străină. Căsătoria în martie este o mare oportunitate pentru cei care doresc să se căsătorească cu un străin.

Aprilie

Potrivit prevestirilor, o nuntă în aprilie poate promite instabilitate pentru parteneri și contraste puternice. Cu toate acestea, în primăvară, totul prinde viață și, conform altor convingeri de nuntă, căsătoria în această lună este o garanție a unor sentimente de dragoste îndelungate, așa că acest semn este destul de controversat.

Mai. Soții angajați în această lună vor regreta

Să te căsătorești în septembrie este o alegere excelentă

Mai

Superstiția avertizează că a te căsători în luna mai înseamnă a suferi toată viața sau a întâmpina dificultăți. Potrivit credințelor populare, soții angajați în această lună vor regreta. O astfel de alegere promite trădare, strângere a mâinilor și alte fenomene negative.

Iunie

Prima lună de vară este una dintre cele mai favorabile perioade pentru căsătorie. Căsătoriți în iunie, tinerii căsătoriți se vor înțelege și vor trăi armonios. Nu degeaba luna se numește perioada nunții-luna de miere. O nuntă din iunie este garanția unei vieți de familie dulci.

Iulie

Miezul verii este considerat un moment mai puțin bun pentru a te căsători decât prima lună de vară. Viața tinerilor căsătoriți poate să nu fie atât de fericită. Succesul unei căsătorii depinde în proporție de 90% de cuplu. Dar, conform altor rapoarte, iulie este una dintre lunile neutre. Așa cum tinerii se vor trata unii pe alții, la fel și relațiile lor.

August

Aceasta este o lună grozavă pentru a organiza o ceremonie de căsătorie. Tinerii soți nu numai că vor trăi bine în căsătorie, ci vor deveni și prieteni excelenți, între care va exista o înțelegere reciprocă deplină. Căsătoria în august este potrivită pentru persoanele cu un temperament pasional. Viața lor va fi plină de momente strălucitoare.

Septembrie

Așa se face! Să te căsătorești în septembrie este o alegere excelentă. Viața de după nunta din septembrie va curge cu un ritm măsurat. Uniunea conjugală se va dovedi a fi o relație de încredere, deși fără multe sentimente pasionale. Cu toate acestea, dragostea și respectul vor fi mereu prezente în viața tinerilor căsătoriți. Căsătoria din septembrie promite stabilitate și o viață liniștită.

Octombrie

O nuntă din octombrie poate promite dificultăți tinerilor soți. În relația tinerilor căsătoriți care s-au căsătorit în octombrie pot exista momente confuze și instabile. Tinerii care s-au căsătorit luna aceasta se pot găsi nefericiți în viața de familie din cauza conflictelor și a neînțelegerilor.

Noiembrie

O căsătorie încheiată în această lună va aduce belșug și bunăstare materială. Proaspeții căsătoriți acordă mai multă atenție stabilității financiare decât iubirii pasiunii. Deși luna aceasta de toamnă are de obicei vreme rea, prognozele și prevestirile pentru petrecerea de nuntă sunt de obicei bune.

Decembrie

Luna aceasta este considerată de bun augur. Soții vor fi fericiți, vor avea mulți moștenitori, iar soții înșiși vor trăi multe momente de bucurie în viață. Căsătoria în decembrie este bună pentru cei proaspăt căsătoriți care își prețuiesc foarte mult dragostea.

sursa

Accidentul de la Bălți în care a murit o fetiță de 8 ani: Șoferul din Porsche circula beat, cu viteză excesivă și a ignorat culoarea roșie a semaforului

Cu referire la accidentul, produs ieri noaptea la Bălți, în care o fetiță de 8 ani și-a pierdut viața, Poliția a stabilit că șoferul din Porsche, care a provocat accidentul, circula cu viteză excesivă, în stare de ebrietate și a ignorat culoarea roșie a semaforului, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Acesta a trecut cu câteva secunde înainte de impact pe lângă un echipaj al poliției care monitoriza traficul și care a intervenit prompt pentru a-l opri. Din păcate, din cauza vitezei extrem de mari cu care conducea acesta, polițiștii nu au reușit să-l stopeze în timp util, între momentul observării acestuia în trafic și producerea accidentului rutier trecând doar 40 de secunde.

În urma verificărilor s-a constatat că șoferul are un istoric semnificativ de încălcări ale regulilor de circulație, documentate de fiecare dată de polițiști.

Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Accident tragic la intrarea în Ciorescu! Un șofer care suferă de diabet zaharat și-a pierdut cunoștința în timpul ce era la volan

Ieri, 06 ianuarie, în jurul orei 14:40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R4, la intrarea în comuna Ciorescu, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Preliminar, un microbuz de marca Mercedes, condus de un bărbat de 54 de ani, a ieșit pe contrasens. În urma manevrei, acesta a intrat în coliziune frontală cu o Toyota Urban Cruiser, condusă de un bărbat de 74 de ani. În urma impactului, șoferul din Toyota a decedat pe loc, iar cel din microbuz a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Potrivit medicilor, acesta suferă de diabet zaharat și și-ar fi pierdut cunoștința în timpul conducerii mijlocului de transport. A fost inițiată o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat un set de măsuri pentru a asigura cetățenii din zona de securitate cu energie electrică și gaz

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a aprobat o serie de măsuri necesare pentru a asigura continuitatea și fiabilitatea alimentării cu energie electrică și gaze naturale a consumatorilor din mai multe localități din zona de securitate, care se află sub controlul autorităților constituționale, dar sunt racordate la infrastructura energetică a întreprinderilor de pe malul stâng al Nistrului, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Astfel, satul Varnița, raionul Anenii Noi, și satul Copanca, raionul Căușeni, cuplate tehnologic, în prezent, la rețelele electrice de pe malul stâng al Nistrului, vor fi racordate la rețelele electrice de distribuție ale ÎCS „Premier Energy Distribution” SA. Operatorul urmează să prezinte, în termen de 5 zile lucrătoare de la adoptarea deciziei CSE, un proiect suplimentar de modificare a planurilor de dezvoltare și investiții, cu reflectarea obiectelor investiționale menționate. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va aproba propunerile în termen de 3 zile lucrătoare de la prezentarea acestora. Totodată, satele Pohrebea, Coșnița, Pîrîta, Doroțcaia, Molovata Nouă, Roghi, Cocieri, Corjova și Vasilievca, din raionul Dubăsari, satele Hîrbovăț și Varnița, raionul Anenii Noi, satele Fîrlădeni, Hagimus și Copanca, raionul Căușeni, vor fi racordate la rețelele de gaze naturale ale operatorilor de distribuție licențiați din cadrul grupului SA „Moldovagaz”. Aceștia vor prezenta, în termen de 5 zile lucrătoare de la adoptarea deciziei CSE, un proiect în acest sens, iar, ulterior,  ANRE va aproba propunerile în termen de 3 zile lucrătoare.„Aceste lucrări trebuiau făcute în ultimii 30 de ani, dar acum e datoria noastră să intervenim cât de repede posibil. Trebuie sa aducem această infrastructură la aceste sate, dar să fim conștienți că am putea avea dificultăți la conectarea lor. Dar este obligația noastră să facem tot ce este posibil ca să asigurăm oamenii noștri din aceste sate cu energie electrică și gaze naturale”, a declarat premierul Dorin Recean.De asemenea, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va transmite generatoare electrice pentru asigurarea funcționării Grădiniței de copii „Romanița”, Liceului Teoretic Varnița, Centrului comunitar multifuncțional „Asclepio” și sediului Primăriei satului Varnița, raionul Anenii Noi, dar și pentru a asigura funcționarea Grădiniței-creșă „Garofița” și a sistemului de alimentare cu apă a localității Cocieri, raionul Dubăsari. Conform dispoziției CSE, în scopul asigurării continuității funcționării instituțiilor și serviciilor publice din localitățile Varnița și Cocieri, din Fondul de intervenție al Guvernului va fi alocată suma de 233 de mii de lei pentru procurarea bunurilor materiale. Astfel, Consiliul sătesc Varnița va primi 152 de mii de lei pentru a cumpăra 12 tone de peleți și peste patru mii de litri de motorină pentru generatoare. Suma de 81 de mii de lei va fi acordată Consiliului comunal Cocieri pentru procurarea a două boilere electrice și a aproape 3,7 mii de litri de motorină. Dispoziția mai prevede că Batalionul nr. 1 de Infanterie al Forțelor de Menținere a Păcii din comuna Cocieri va transporta, cu titlu gratuit, motorină pentru cazangeria Centrului de Plasament pentru Persoane Vârstnice și Persoane cu Dizabilități din localitate. 

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori
Articolul anterior
Caz emoționant în Italia! O tânără și-a întrerupt chimioterapia pentru a-și naște copilul, apoi s-a stins din viață
Articolul următor