Karma familială în funcție de luna în care ai făcut nunta

Karma familială în funcție de luna în care te-ai căsătorit! Există multe ritualuri asociate căsătoriei, însă este adevărat că unele cupluri nu cred în prevestiri, ceea ce este normal. Cu toate acestea, din cele mai vechi timpuri, a fost acceptat să se respecte tradițiile care poartă experiența acumulată a oamenilor, în special, în ceea ce privește cea mai bună lună pentru o nuntă.

Popoarele slave anterioare celebrau adesea nunți iarna

Ianuarie
Potrivit credințelor, o nuntă organizată la începutul anului nu este de bun augur. Prin căsătoria în ianuarie, este posibil să fii văduv sau văduv devreme. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că popoarele slave anterioare celebrau adesea nunți iarna.

Februarie

O relație armonioasă, lungă, îi așteaptă pe viitorii soți care s-au căsătorit luna aceasta, în ciuda frigului puternic.

Prima lună de vară este una dintre cele mai favorabile

Martie

Căsătoriile din martie promit transferul unuia dintre soți într-o țară străină – patria celuilalt soț. Acestea sunt de obicei căsătorii internaționale în care unul dintre tinerii căsătoriți trebuie să-și părăsească țara și să se stabilească într-o țară străină. Căsătoria în martie este o mare oportunitate pentru cei care doresc să se căsătorească cu un străin.

Aprilie

Potrivit prevestirilor, o nuntă în aprilie poate promite instabilitate pentru parteneri și contraste puternice. Cu toate acestea, în primăvară, totul prinde viață și, conform altor convingeri de nuntă, căsătoria în această lună este o garanție a unor sentimente de dragoste îndelungate, așa că acest semn este destul de controversat.

Mai. Soții angajați în această lună vor regreta

Să te căsătorești în septembrie este o alegere excelentă

Mai

Superstiția avertizează că a te căsători în luna mai înseamnă a suferi toată viața sau a întâmpina dificultăți. Potrivit credințelor populare, soții angajați în această lună vor regreta. O astfel de alegere promite trădare, strângere a mâinilor și alte fenomene negative.

Iunie

Prima lună de vară este una dintre cele mai favorabile perioade pentru căsătorie. Căsătoriți în iunie, tinerii căsătoriți se vor înțelege și vor trăi armonios. Nu degeaba luna se numește perioada nunții-luna de miere. O nuntă din iunie este garanția unei vieți de familie dulci.

Iulie

Miezul verii este considerat un moment mai puțin bun pentru a te căsători decât prima lună de vară. Viața tinerilor căsătoriți poate să nu fie atât de fericită. Succesul unei căsătorii depinde în proporție de 90% de cuplu. Dar, conform altor rapoarte, iulie este una dintre lunile neutre. Așa cum tinerii se vor trata unii pe alții, la fel și relațiile lor.

August

Aceasta este o lună grozavă pentru a organiza o ceremonie de căsătorie. Tinerii soți nu numai că vor trăi bine în căsătorie, ci vor deveni și prieteni excelenți, între care va exista o înțelegere reciprocă deplină. Căsătoria în august este potrivită pentru persoanele cu un temperament pasional. Viața lor va fi plină de momente strălucitoare.

Septembrie

Așa se face! Să te căsătorești în septembrie este o alegere excelentă. Viața de după nunta din septembrie va curge cu un ritm măsurat. Uniunea conjugală se va dovedi a fi o relație de încredere, deși fără multe sentimente pasionale. Cu toate acestea, dragostea și respectul vor fi mereu prezente în viața tinerilor căsătoriți. Căsătoria din septembrie promite stabilitate și o viață liniștită.

Octombrie

O nuntă din octombrie poate promite dificultăți tinerilor soți. În relația tinerilor căsătoriți care s-au căsătorit în octombrie pot exista momente confuze și instabile. Tinerii care s-au căsătorit luna aceasta se pot găsi nefericiți în viața de familie din cauza conflictelor și a neînțelegerilor.

Noiembrie

O căsătorie încheiată în această lună va aduce belșug și bunăstare materială. Proaspeții căsătoriți acordă mai multă atenție stabilității financiare decât iubirii pasiunii. Deși luna aceasta de toamnă are de obicei vreme rea, prognozele și prevestirile pentru petrecerea de nuntă sunt de obicei bune.

Decembrie

Luna aceasta este considerată de bun augur. Soții vor fi fericiți, vor avea mulți moștenitori, iar soții înșiși vor trăi multe momente de bucurie în viață. Căsătoria în decembrie este bună pentru cei proaspăt căsătoriți care își prețuiesc foarte mult dragostea.

sursa

Cel mai tânăr soldat rus mort în Ucraina a fost înmormântat în satul natal. Danil încă nu împlinise 18 ani

Soldatul Danil Ermolenko, născut în 2006, a fost înmormântat în regiunea Sverdlovsk. Potrivit jurnaliştilor ruși, el este cel mai tânăr dintre soldaţii ruşi ucişi în Ucraina, scrie site-ul independent de știri Meduza, preluată de Libertatea.

În satul Verhnii Bugaliș din regiunea Sverdlovsk, a fost înmormântat un tânăr de nici 18 ani din batalionul motorizat de pușcași, Danil Ermolenko, care a murit în Ucraina. Administrația raionului a publicat o fotografie de la înmormântare pe VKontakte, iar Mediazona a atras atenția asupra postării.

După cum notează jurnaliștii, Ermolenko s-a dovedit a fi cel mai tânăr de pe lista victimelor, care este realizată de Mediazona împreună cu Serviciul de limbă rusă al BBC și de voluntari. Mediazona clarifică faptul că au mai fost anunțate decesele unor soldați de 18 ani care au murit în Ucraina, dar Ermolenko este cel mai tânăr dintre ei, fiind născut pe 1 august 2006, deci, practic, nici nu împlinise 18 ani.

În mai, canalul de Telegram „Nu mă aștepta din Ucraina” ar fi publicat apeluri de la rudele decedatului. Aceștia spuneau că Ermolenko a fost repartizat într-un detașament de asalt, iar pe 6 aprilie a plecat într-o misiune de luptă în satul Berdichi, regiunea Donețk, după care n-au mai avut niciun semn de la el. La începutul lunii mai, Ministerul Apărării a anunțat capturarea acestui sat de către armata rusă.

Începând cu 17 mai, jurnaliştii de la Mediazona şi BBC Russian Service, împreună cu o echipă de voluntari, au confirmat din date deschise identităţile a 53.586 de militari ruşi care au murit în timpul războiului din Ucraina.La doi ani de la începutul războiului, Meduza și Mediazona au estimat bilanțul morților, folosind metode matematice și datele de mortalitate în exces. Autorii studiului au concluzionat că până în decembrie 2023, cel puțin 75.000 de oameni au murit în Ucraina.

Țara europeană care va interzice zborurile pe timp de noapte. De ce s-a ajuns la o astfel de decizie

Guvernul olandez a decis să reducă zborurile de noapte pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate rute aeriene din Europa. Începând cu anul 2025, vor fi interzise cele mai zgomotoase curse de noapte, măsură menită să diminueze poluarea fonică.

Cum s-a ajuns la această decizie

Mark Harbers, ministrul Infrastructurii, a anunțat această decizie printr-o scrisoare adresată Parlamentului, conform Reuters. Măsura vine în urma unei hotărâri din luna martie a unui tribunal local, care a ordonat guvernului de la Haga să ia măsuri pentru reducerea zgomotului provocat în special de zborurile de noapte.

În cadrul acestei inițiative, numărul curselor de noapte va fi redus de la 32.000 la 27.000 pe an. De asemenea, avioanele cele mai zgomotoase, cum ar fi Boeing 747-400, vor fi interzise pe Aeroportul Schiphol între orele 23:00 și 07:00. În plus, o parte dintre avioane vor fi înlocuite cu modele mai puțin zgomotoase.

Măsuri pentru liniștea oamenilor

Ministrul Harbers a mai precizat că guvernul analizează posibilitatea închiderii parțiale sau totale a aeroportului pe timp de noapte, începând din 2026. În același timp, aeroportul Schiphol intenționează să crească costurile pentru companiile aeriene care folosesc avioane zgomotoase, încurajând astfel utilizarea aparatelor de zbor mai silențioase.

În 2023, autoritățile olandeze, cu sprijinul Aeroportului Schiphol, au încercat să reducă numărul total de zboruri la 450.000, cu 10% sub nivelul din 2019. Cu toate acestea, guvernul de la Haga a fost nevoit să reevalueze aceste planuri și să exploreze alte opțiuni pentru reducerea poluării fonice. La sfârșitul anului 2023, oficialii aeroportului au anunțat că aerogara va avea capacitatea de a gestiona 483.000 de zboruri în anul curent.

sursa

Caz șocant în România. O fetiță de 8 ani ar fi fost ucisă

Fetiţa de 8 ani dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Se presupune că a fost ucisă. În prezent, peste o sută de persoane îl caută pe suspect.

”Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Botoşani, conform Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, au sosit în sprijin jandarmil din Suceava şi lucrăroti de la Biroul de Operaţiuni Speciale Suceava.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a mai transmis sursa citată.

Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, dar nu a mai revenit. Căutările au fost demarate imediat.

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori
Articolul anterior
Caz emoționant în Italia! O tânără și-a întrerupt chimioterapia pentru a-și naște copilul, apoi s-a stins din viață
Articolul următor