Kim Kardashian și rapperul Kanye West, vor deveni părinţi pentru a patra oară, cu ajutorul unei mame surogat

Starul american Kim Kardashian şi soţul ei, rapperul Kanye West, sunt în așteptarea celui de-al patrulea copil, un băieţel care va fi născut de o mamă surogat, în luna mai.

separator

Informaţia a fost făcută publică de cineva foarte apropiat familiei, care a declarat pentru eonline.com că femeia va naşte în luna mai şi că se simte bine, potrivit Mediafax.ro.
„Kim şi-a dorit mereu să aibă patru copii şi faptul că are doi băieţi şi două fete este perfect”, este declarația unui prieten al familiei.
Informaţia încă nu a fost confirmată oficial de cuplul Kardashian-West. Aceasta este a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat. În ianuarie anul trecut, starul de reality-show Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au devenit părinţii unei fetiţe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago. Kardashian, în vârstă de 38 de ani, şi West, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 şi mai au doi copii biologici, fiica North, în vârstă de 5 ani, şi fiul Saint, în vârstă de 3 ani. Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta – o complicaţie medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia, potrivit site-ului de ştiri american „mondene tmz.com”.Totodată, Tmz.com a mai scris că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetiţa. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinţi, vopsitul părului şi consumul de peşte crud pe perioada sarcinii.

Troleibuzul nr. 12 – o rută nouă pentru locuitorii sectorului Ciocana
Articolul anterior
Gestul unui tănăr din Capitală. De ziua sa, nu vrea cadouri. Își îndeamnă prietenii să ajute împreună copiii bolnavi de cancer
Articolul următor
Alte articole interesante