Kristina Orbakaite a oferit detalii exclusive despre cei trei copii ai săi

Kristina Orbakaite nu ascunde că este fericită cu copiii ei, chiar dacă toți provin din căsnicii diferite. Într-un interviu exclusiv, fiica Alei Pugaciova a vorbit despre modul în care nepoții primadonei au învățat la școală.

Никита любил не все предметы, а Дени стал отличником: Орбакайте о том, как учились в школе внуки Пугачевой

Lui Nikita Presnyakov nu îi plăceau multe materii, dar pe măsură ce a crescut, tânărul a început să arate interes doar pentru anumite discipline.

Pe de altă parte, Denis, a fost un elev eminent. Iar astăzi, artista în vârstă de 50 de ani, face temele cu Klava, fiica sa în vârstă de nouă ani.

Певица Кристина Орбакайте с сыном Дени

„Mi se pare că uneori dorința de a învăța vine puțin mai târziu – suntem cu toții diferiți și fiecare are propria poveste. Cineva din clasele întâi se grăbește în luptă și, ulterior, se reține puțin în efortul de a învăța, de a învăța lucruri noi, iar unii, dimpotrivă, încep cu reticență și apoi își iau avânt în procesul educațional. Nikita este prima variantă. Și Denis – dimpotrivă! A devenit olimpic și a absolvit școala cu tot felul de premii. Și vom vedea ce cale va alege Klaudia „, a declarat Kristina Orbakaite într-un interviu acordat site-ului teleprogramma.pro.

Nikita este primul copil al Kristinei din căsătoria cu interpretul rus Vladimir Presnyakov Jr.

Denis (Dany Baysarov) este fiul artistei din căsnicia cu omul de afaceri rus Ruslan Baysarov, iar Klavdia este fiica artistei și a actualului ei soț, omul de afaceri rus Mihail Zemțov.

Mai multe servicii ale Agenției Servicii Publice se vor ieftini
Articolul anterior
Noi directori la ANSA și Agenția de Investiții
Articolul următor
Alte articole interesante