La doar un an și 10 luni, Valeria a fost diagnosticată cu cancer. Să o ajutăm împreună!

Valeria are un an și 10 luni. Recent, fetița a fost diagnosticată cu tumoare la ficat. Părinții au sperat la o minune, însă, din păcate, medicii le-au dat o veste cumplită: biopsia a confirmat diagnosticul de cancer, hepatoblastom.

separator
8622-din-inima-pentru-valerica-maslii

Valeria are șanse de a scăpa cu zile, însă părinții ei nu au suficiente posibilități financiare pentru a putea efectua tratamentul. Părinții sunt sfâșiați de durere și cer ajutorul oamenilor din jur pentru a putea strânge suma necesară de bani și a-și salva fetița, mergând cu ea la o clinică din străinătate.

Mama fetiței a solicitat ajutor pe pagina caritate.md.

,,Mă numesc Gabriela Maslii, am o fetiță de 1 an și 10 luni care recent a fost diagnosticată cu tumoare hepatică, la ficat. La Centrul Mamei și Copilului din Chișinău i-a fost făcută biopsia care a confirmat că este cancer (hepatoblastom). Vin cu o mare rugăminte către voi, oameni cu suflet mare, să ne ajutați să strângem suma necesară pentru tratament. Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați să ne salvăm fetița. Valeria are șansa de a avea o copilărie fericită!”.

Suma prestabilită pentru tratament este de 100.000 euro, însă aceasta poată să crească ori să scadă, în funcție de investigațiile care vor fi făcute în clinica de specialitate.

8621-din-inima-pentru-valerica-maslii 8620-din-inima-pentru-valerica-maslii

Pentru a o ajuta pe Valeria, donează pe caritate.md!

De asemenea, poți expedia un SMS cu conținutul „Valeria Maslii” la:

9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Alege modalitatea prin care poți să donezi aici.

Acest copilaș așteaptă să-i întindem o mână de ajutor, o speranță ce îi poate salva viața!

8623-din-inima-pentru-valerica-maslii

8624-din-inima-pentru-valerica-maslii 8626-din-inima-pentru-valerica-maslii

Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, surprins la cumpărături în România alături de o femeie

Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, ÎPS Vladimir, a fost surprins alături de o femeie, la cumpărături într-un magazin din România. Imaginile cu cei doi au fost trimise jurnaliștilor de la tv8.md.

În fotografiile care ar fi fost făcute săptămâna trecută, în orașul Gura Humorului din România, se vede cum mitropolitul Vladimir și femeia așteaptă la casa unui supermarket să își achite cumpărăturile, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

În una dintre imagini, femeia care îl însoțea pe mitropolit a fost surprinsă în timp ce punea produsele în pungă, iar în altă fotografie ÎPS Vladimir achita casieriței.

Am încercat să obținem un comentariu de la Mitropolie, pentru a afla cine este femeia și de ce se afla alături de mitropolitul Vladimir.

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei, Ioan Moșneguțu, a refuzat să ne ofere un comentariu, precizând că nu cunoaște nimic despre această deplasare.

În anul 2014, mitropolitul Vladimir a fost surprins alături de o femeie blondă, la mare în Turcia.

Șocul vieții pentru proprietarul unui bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro, după ce salvatorii au scăpat un copac peste automobil

Șoferul unei mașini din Pitești, România, a avut parte de șocul vieții. Acesta și- a parcat mașina de peste 100.000 de euro pe o stradă din orașul în care locuiește. Câteva ore mai târziu, acesta și-a văzut mașina distrusă, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea.

Când au ajuns popmpierii la locul accidentului, echipa de intervenție care trebuia să ridice copacul prăbușit a reușit performanța de a-l scăpa peste mașina de zeci de mii de euro.

Puteam să jur că aşa se întâmplă!” a spus dezamăgit tatăl proprietarului mașinii de lux.

Mașina localnicului din Pitești a fost făcuta zob. Doar cu ajutorul ajutorul unui tractor a fost ridicat trunchiul de copac de pe mașină. Însă, manevra a eșuat, iar coapacul s-a desprins și a căzut a două oară, tot pe autoturismul de lux.

Mașina era parcată pe stradă. Atât martorii, cât și autoritățile, susțin că acel copac ar fi fost vechi, asta fiind cauza prăbușirii lui.

Proprietarul mașinii avea CASCO și va cere firmei de asigurări să îl despăgubească.

sursa: spynews.ro

Maia Sandu s-a întâlnit cu directorul SRI: risc crescut de atacuri teroriste în zona noastră

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut o întâlnire cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Întâlnirea a fost făcută publică și s-a explicat că s-au discutat teme care privesc siguranța națională, în contextul în care există un risc crescut de atentate teroriste și creșterea traficului de arme în zona de Est a Europei.

”Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi opțiunile de reformă a sectorului național de securitate cu Eduard Raul Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău.

Dialogul a abordat subiectele care, în prezent, se află în atenția întregii regiuni: nivelul sporit al riscurilor de securitate, posibilitatea intensificării traficului de arme, a atacurilor teroriste și cibernetice, a radicalizării și dezinformării.

Șeful statului a menționat, în cadrul discuției, obiectivele de securitate ce sunt puse în fața instituțiilor de profil ale Republicii Moldova, și anume: 1) transparentizarea activității Serviciului de Informații și Securitate, 2) dezvoltarea unui mecanism de control parlamentar efectiv asupra domeniului securității naționale, 3) creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile responsabile de securitatea spațiului informațional al țării și 4) cooperarea regională și internațională eficientă.”, arată un comunicat al Administrației Prezidențiale.

sursa: www.stiripesurse.ro

Cele mai oribile rochii de mireasă
Articolul anterior
Xenia Delia într-o ședință foto incendiară
Articolul următor