La mulţi ani, Maestre!

Image0004A adunat muzica de pretutundeni şi a înbrăcat-o în haine muzicale deosebite. A făcut și continuă să facă melodii pentru filme şi contribuie la alimentarea artistică a tinerilor talentaţi. Eugen Doga, o personalitate marcantă pentru ţara noastră şi nu doar, este astăzi omagiat. Colegii, prietenii şi toţi cei care au crescut şi au iubit muzica maestrului, vin să-i spună astăzi LA MULŢI ANI!!!

separator

Unica.md i-a pregătit un mesaj, din numele tuturor femeielor îndrăgostite de creaţia compozitorului. Darul cu care aţi fost înzestrat a semănat dragostea în inimile multor generaţii şi cu siguranţa o va mai face şi în continuare. Să vă aibă Domnul în pază şi să vă dea multă-multă sănătate şi putere, pentru a crea în continuare. La mulţi ani şi cât mai multe flori şi gânduri de recunoştinţă din partea publicului din lumea întreagă!

Akord-dezgoliți-de-secrete„Duetul Akord , Igor Sârbu şi Igor Stribiţchi, se consideră printre artiştii fericiţi care au reuşit să cânte lânga pianul din casa maestrului acompaniat de însuşi maestrul Doga! Cel mai mult am vrea să-i dorim sănătate şi putere, pentru că ştim şi am văzut cât de mult îşi iubeşte spectatorul şi artiştii care îi cântă muzica. Am reuşit să mergem în lume, pe scene mari alături de el, şi să realizăm că este o valoare mondială care este a noastră! Publicul îl salută în picioare la fiecare concert semnat Eugen Doga!”

Formaţia Akord

corina tepes”Eugen Doga este compozitorul tuturor generațiilor. Este unul dintre cei mai iubiți dintre moldoveni. Este o comoară a patrimoniul nostru cultural, care trebuie valorificată. Este probabil artistul care a avut cele mai multe concerte în afară. În această zi specială, îi urez maestrului multă sănătate și cât mai multe realizări frumoase. Să ne bucure cu adevărate opere de artă, iar noi promitem să le ducem peste generații. La mulți ani!”

Corina Țepeș

Ai părul degradat? Încearcă produsele Aroma Green Line
Articolul anterior
Alina Spătaru inspirată de frumuseţea feminină
Articolul următor
Alte articole interesante