La mulți ani! Maestrul-coregraf Antip Țarălungă a împlinit, astăzi, 70 de ani!

Unul dintre cei mai îndrăgiți și consacrați maeștri ai dansului popular din țara noastră, coregraful Antip Țarălungă, este astăzi sărbătorit. În cinstea acestui eveniment, maestrul a fost felicitat, având parte în cursul zilei de un moment emoționant, oferit chiar de către discipolii săi, în fața Teatrului ,,Licurici” din Chișinău.

separator

Vezi video:

Timp de aproape 30 de ani, ansamblul municipal de muzică şi dans „Comoara”, condus de către maestrul Antip Țarălungă, a dat naștere multor generaţii de dansatori, obținând trofee la zeci de concursuri naționale și internaționale.

Copii și tineri, adulți de diferite vârste, per ansamblu – toți cei care împărtășesc pasiunea pentru dansul popular moldovenesc vin să învețe gratuit arta dansului, la Ansamblul municipal de muzică şi dans „Comoara”. În total, peste o sută de copii și tineri fac parte din trupă, fiind împătimiți de pașii și ritmul dansului popular.

În această zi deosebită, îi urăm Maestrului-coregraf Antip Țarălungă mulți ani, sănătate și mari succese în continuare, la cârma dansului popular!   

Moldoveanca de la ,,Dom 2” și iubitul ei au marcat trei luni de relație. Video
Articolul anterior
Cartofi importați din Israel, pe rafturile magazinelor din țara noastră
Articolul următor
Alte articole interesante