La mulţi ani pentru Valentina Cojocaru!

cojocaruCântecul ei atinge cele mai sensibile strune ale sufletului. Bucuria şi tristeţea transpusă în vocea ei ajung direct la inimă. Este cumătra tuturor şi o femeie deosebită. Valentina Cojocaru este pe cât de cunoscută, pe atât de iubită de admiratorii muzicii populare de la noi şi din România. Nu este casă în care să nu se cunosc cântecele ei.

separator

Astăzi când artista îşi sărbătoreşte ziua de naştere, Unica.md îi aduce cele mai sincere urări de bine şi sănătate. Anii să treacă pe alături, iar fanii muzicii populare să se înmulţească. La mulţi ani!

fratii advahovCuvinte de adâncă recunoştinţă vin şi din partea fraţilor Vasile şi Vitalie Advahov:

„Am crescut cu melodiile Valentinei Cojocaru. Îmi aduc aminte cum mama se oprea din treburile casnice pentru a asculta cântecul „Are mama doi feciori”. Era ca un imn în casa noastră, un imn al familiei. Când am crescut şi am avut ocazia să colaborăm cu dumneaei, a fost o onoare pentru noi. Astăzi, venim să-i aducem în dar cele mai frumoase urări de sănătate şi fericire. Să ne bucure încă mulţi ani cu melodiile sale pline de adevăr şi profunzime. La mulţi ani! ”

NUNTA Aurei după 15 ani (FOTO)
Articolul anterior
Citate celebre a marelui designer- Giorgio Armani!
Articolul următor
Alte articole interesante