La mulţi ani, Moldova!

Astăzi se împlinesc 30 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Astăzi marcăm una dintre cele mai semnificative sărbători naționale – Ziua Independenței. Iar în acest an, ţara noastră împlineşte 30 de ani. Este evenimentul ce definește valorile spre care au tins predecesorii noștri și pe care noi, la rândul nostru, trebuie să le păstrăm cu sfințenie: libertatea, integritatea, patriotismul.

Cu 30 de ani în urmă, această palmă de pământ și-a obținut cu mare greu libertatea şi mult râvnita oportunitate de a se dezvolta şi a face totul pentru oamenii săi. De trei decenii, fiecare dintre noi ne aducem aportul pentru un trai mai bun la noi ACASĂ. De trei decenii suntem liberi în gândire şi acţiune şi fericiţi că putem vorbi o limbă a noastră. Astfel, după trei decenii în care moldovenii au avut parte şi de bune şi de rele, acum cu toţii putem spune că NE IUBUM ŢARA! Ne iubim oamenii harnici care trăiesc în ea şi acest colţ de rai neasemuit cu nimic în lume, pentru că-i al nostru… Şi oriunde nu ne-am duce, putem fi mândri că suntem moldoveni pentru că avem de ce. Această mică bucăţică de pământ a dat lumii nume mari şi s-a făcut cunoscută cu vinul şi frumoasele tradiţiile transmise prin generaţii.

Echipa unica.md vă felicită cu această ocazie. Fie ca în țara noastră să domnească pacea, buna înțelegere și respectul între oameni și generații. Fiecare dintre noi prin aportul său poate contribui la o Moldovă integră, pașnică și prosperă, de aceea fiecare dintre noi avem datoria să o iubim mai întâi şi să ne implicăm cât mai mult pentru dezvoltarea țării în care ne-am născut. La mulți ani, Moldova!

Atac sinucigaş la Kabul. 13 oameni morţi, printre care şi copii
Articolul anterior
Programul manifestărilor culturale dedicate Zilei Independenței
Articolul următor