Lilu este sărbătorită astăzi! Să-i urăm La mulți ani!

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Prezentatoarea TV se declară fericită și împlinită în acest prag al anilor, pregătită să treacă cu brio peste bucuriile dar și încercările vieții. Lilu și soțul ei sunt născuți la doar o zi diferență. Anul acesta, cuplul a evadat într-o mică escapadă la Paris.

separator
,,Am făcut deja o tradiție și în loc de cadouri ne oferim unul altuia amintiri, emoții, experiențe – călătorii”, a declarat Lilu.

După ce ieri și-a felicitat soțul cu ocazia zilei sale de naștere, astăzi, de ziua ei, Lilu a postat un mesaj emoționant dezvăluind cum o prinde această minunată vârstă:

,,33 de ani bine ați venit ❤️Azi e ziua de naștere a celei ascunsă sub plapumă, o fetița micuță din satul Tarigrad, care a avut norocul sa se nască într-o familie în care a fost crescută cu dragoste. De ziua ei de naștere nu primea ipaduri sau hoverborduri – primea în schimb în fiecare zi afecțiune și grija. Uneori câte un trandafir adus de tata din grădina, o floare dârză care rezista înghețului din Noiembrie friguros. Acea fetița de la an la an câștiga tot mai multă încredere, aduna tot mai multe vise și astăzi e acolo unde își dorește și are ce merită. Azi sărbătoresc viața, șansa de a fi aici. De a crea, de a da naștere, de a zâmbi, de a plânge, de a visa, de a construi. Ce îmi doresc? Voi obține prin munca și dăruire – asta am învățat in toți acești ani, sa nu aștept de la nimeni nimic. Dacă vreau ceva – dau din coate, nu dorm, nu mă opresc.

De fapt … totuși am 2 dorințe 🙏🏻 Sa îmi fie familia sănătoasă și fericita și sa crească frumos 💚@lilu.eco.shop💚. Azi magazinul e deschis, si mi-ați face un cadou deosebit – dacă ați intra pe acolo, sa simțiți energia, sa vedeți alternativele plasticului. O parte din banii adunați din urma vânzărilor vor fi direcționați la organizarea seminariilor Eco-Educaționale in școlile, liceele, universitățile. Unul dintre ele va avea loc pe 24 Noiembrie la ASEM”, a comnicat Lilu. ,,Va mulțumesc pentru urări. Va iubesc și va mulțumesc pentru gânduri bune”.

    

La mulți ani, Lilu!

Ambulanțele de milioane de euro, care s-au dovedit a fi ,,vechi, rupte și ruginite”
Articolul anterior
Ajut-o pe Valeria să învingă cancerul mamar!
Articolul următor
Alte articole interesante