Linella vrea să cumpere rețeaua de magazine Fidesco

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin achiziționarea cotei de 100% din capitalul social al CIC ,,Fidesco” SRL (titularul mărcii – „Fidesco”) de către ,,Moldretail Group” SRL (titularul mărcii – „Linella”).

Părțile implicate în operațiunea de concentrare economică desfășoară activitate de comercializare cu amănuntul al produselor preponderent alimentare de consum curent, relatează Consiliul Concurenței.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Caz șocant la Sângerei. O copilă a fost găsită zăcând în stradă, după ce ar fi fost violată de mai multe persoane

O copilă a fost găsit zăcând în stradă, după ce ar fi fost violată de mai multe persoane. Minora a fost găsit în această seară, în jurul orei 19:00, pe o stradă din Sângerei, de către un trecător care a alertat imediat poliția.

Minoră din Orhei - bătută cu pumnii, picioarele și obiecte din lemn! Cine  va ajunge pe banca acuzaților - Realitatea.md

Potrivit datelor preliminare, victima ar fi o copilă de 14 ani. Fata a fost găsit zăcând la sol pe o stradă din oraș de către un adolescent de 18 ani care imediat a alertat poliția despre acest caz.

Sursele Deschide.MD susțin că fata ar fi declarat că ar fi fost violată de către mai multe persoane necunoscute.

Victima a fost transportată al spital pentru a-i fi acordat ajutorul medical necesar, iar oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Știrea se actualizează.

VIDEO! Odesa, în flăcări! Ocupanții ruși au lansat rachete asupra regiunii de la granița cu Republica Moldova. Sunt victime

Noaptea trecută, regiunea Odesa, aflată la granița cu R. Moldova, a fost, din nou, bombardată de ocupanții ruși. Potrivit autorităților locale, cel puțin trei oameni au fost răniți, scrie deschide.md. 

Două dintre proiectile au lovit o bază de odihnă. În urma exploziilor a izbucnit un incendiu puternic. De asemenea, au fost avariate câteva case din apropiere.

Pompierii și ambulanțele au intervenit la fața locului. Medicii au oferit rapid primul ajutor celor trei persoane rănite. O operațiune de salvare continuă, pompierii încercând să stabilească dacă sub dărâmături s-ar mai afla oameni.

Surse ale Dumskaya.NET spun că baza de odihnă se numește ”Fakel” și se află în sătucul balnear Zatoka.

Un celebru producător de ciocolată va părăsi Rusia

Producătorul de ciocolată Lindt & Spruengli va părăsi piaţa din Rusia ca urmare a războiului din Ucraina, potrivit Sky News, preluată de Mediafax.

Ciocolata neagră – mai mult decât ţi-ai închipuit!

Producătorul de ciocolată Lindt & Spruengli va părăsi piaţa rusească din cauza războiului din Ucraina, au anunţat marţi reprezentanţii companiei.

Compania elveţiană, celebră pentru ciocolata Lindor şi iepuraşii de Paşte, a decis încă din luna martie să îşi închidă temporar magazinele şi să suspende livrările în Rusia. Acum, elveţienii au hotărât să iasă definitiv de pe piaţa rusească.

„În prezent, compania a decis că în urma anunţului din 9 martie 2022, Lindt & Spruengli Group a decis să iasă de pe piaţa rusească. Ne vom sprijini angajaţii din Rusia şi vom acţiona în conformitate cu reglementările locale”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Video! Două familii, evacuate din blocul cuprins de flăcări din centrul capitalei
Articolul anterior
Un bebeluș a fost rănit cu bisturiul în timpul operației de cezariană
Articolul următor