Lucrările artistului basarabean Constantin Botezat, apreciate la Londra în cadrul expoziției ,,Roots&Rifts”

Artistul basarabean Constantin Botezat participă la expoziția ,,Roots&Rifts”, inaugurată recent la Galeria Espacio din Londra. Show-ul artistic reunește un grup de artiști naționali și internaționali, lucrările expoziției oglindind explorarea unei game largi de observații și experiențe bazate pe străinătate și identitate, precum și amintiri, impresii pe care fiecare artist le-a dobândit în călătoria sa prin viață.

separator
În cadrul evenimentului, Constantin Botezat a prezentat o serie de lucrări care reprezintă tradițiile și cultura poporului mioritic. Astfel, artistul basarabean a promovat în fața publicului britanic tradițiile și valorile Republicii Moldova. În același timp, expoziția reprezintă un important eveniment în cariera tânărului pictor moldovean, aceasta fiind cea de-a cincea expoziție organizată de către Constantin Botezat în Marea Britanie.

Printre oaspeții evenimentului au fost actrița de succes la Hollywood basarabeanca Silvia Busuioc și actorul britanic Cenzis Dervis.

„Evenimentul a avut loc grație curatorului Ana Cockerill și întregii echipe de la Espacio Gallery cărora le sunt enorm de recunoscator pentru această oportunitate. Expoziția respectivă reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă în continuare pentru a realiza mai multe proiecte internaționale!”, declară Constantin Botezat.

Artistul Constantin Botezat a ajuns la Londra prin intermediul programului Erasmus pentru a-și desfășura cel de-al doilea internship la revista „Cent” în calitate de Graphic Designer. Pe parcursul semestrului trecut, artistul și-a prezentat lucrările în cadrul a 4 expoziții personale desfășurate la Espacio Gallery, Husk Creative Space, Liberte Concept Gallery și Banca Europeana din Londra.

Ridurile nu sunt doar un semn de îmbătrânire. Vezi când pot indica prezența unor boli în organism
Articolul anterior
În Italia scade vârsta de pensionare
Articolul următor
Alte articole interesante