Maestrul Nicolae Botgros, premiat cu Diploma Universară de Gratitudine a Academiei de Științe a Moldovei

Nicolae Botgros, violonist și dirijor al renumitei Orchestre de muzică populară „Lăutarii”, a fost onorat cu încă o distincție pentru talentul, activitatea și măiestria cu care a purtat prin lume faima țării noastre.

Într-o postare pe facebook, dirijorul a dezvăluit ca i-a fost oferită Diploma Universară de Gratitudine a Academiei de Științe a Moldovei.

„Mulțumesc Academiei de Științe a Moldovei și Dnului Președinte Ion Tighineanu, pentru Diploma Aniversară de gratitudine, cu prilejul aniversarii a 60-a, de la fondarea ASM și 75 de ani de la crearea primelor instituții de tip academic..!”, a scris maestrul.

„Felicitari Maestre sunteti un reper și mă bucur că vă este recunoscută valoarea!”, „Meritată din plin Maestre! Felicitari și sanatate să ne bucurati cu înca multe melodii de suflet!!!”, „Maestre! Să fiti sanatos si cu putere de munca! Ne-ati creat „dependenta” de măiestria Dumneavoastră!”, sunt doar câteva comentarii lăsate de colegii de breaslă ai artistului și alți cetățeni care îi apreciază măiestria.

9 iunie, declarată oficial zi de doliu în legătură cu funeraliile artistului Iurie Sadovnic
Articolul anterior
Actrița Ionela Hadârcă, despre lupta cu depresia: ,,Mi-am dat seama cât de puțin cunoaște lumea despre ea, deși parcă se vorbește mult”
Articolul următor
Alte articole interesante