Maria Marian, despre însănătoșirea lui Cristian și revenirea pe micul ecran, la ,,Acasă devreme”!

Prezentatoarea Tv a trecut printr-o perioadă extrem de complicată, în care a luptat cu o problemă majoră de sănătate a copilașului ei. Acesta a fost motivul pentru care mulți dintre telespectatori i-au simțit probabil lipsa pe micul ecran. Din fericire, totul s-a rezolvat. Lucrurile merg spre bine în familia Mariei Marian, astfel că prezentatoarea Tv a decis că a venit momentul pentru a reveni pe micul ecran, la emisiunea ,,Acasa devreme” de la Jurnal Tv.

separator
maria marian

Într-o postare pe pagina sa de facebook, jurnalista vorbește despre momentele cumplite pe care le-a trăit în ultimele luni, după ce băiețelul său, în vârstă de 3 anișori, s-a îmbolnăvit, despre neperformanța și erorile din sistemul medical de-acasă și despre multe alte lucruri, despe care a promis că ne va vorbi ulterior.

În acest moment, ce mai contează pentru o mamă? Contează faptul că cele mai sumbre momente au trecut, că micuțul ei s-a vindecat și că mama își poate relua activitatea de odinioară.

Prezentatoarea Tv a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în acele momentele grele, pentru sprijinul acordat, pentru gândurile bune, pentru susținerea morală. De mâine, Maria Marian revine pe micul ecran, plină de recunoștință și speranță, așa cum afirmă chiar prezentatoarea Tv în mesajul pe care l-a postat:

,,Prieteni, încep a vă scrie cu foarte mari emoții… Întâi, Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru gândurile bune, pentru rugăciuni, pentru suport emoțional şi grijă. Sunt luni de zile în care am ales să mă dedic totalmente familiei şi copilului nostru. Am renunțat la absolut tot ce ține de profesie, deoarece nu există nimic mai de preț decât familia, sănătatea şi însăşi viața. Orice părinte mă va înțelege…

Am trecut printr-o situație medicală extrem-extrem de dificilă, deocamdată nu pot să-mi aleg cuvintele potrivite să v-o descriu. Cu ajutorul lui Dumnezeu, suntem pe calea cea bună spre vindecare. Mai avem de muncit, dar important este că ceea ce a fost mai dificil rămâne în urmă.

Am o sumedenie de lucruri pe care, rând pe rând, le voi relata aici, deoarece experiențele pe care le-am trăit în aceste ultime luni vreau să se transforme în lecții de viață pentru mulți dintre părinți. Prea dur a fost pentru mine, pentru noi, să le simt pe propria piele. Avem un sistem medical cu mari lipsuri, din păcate. Dar eu ştiu că voi reuşi să le suplinesc, măcar pe cele cu care ne-am confruntat noi. Cu ajutorul vostru, al tuturor.

Din fericire, în toată această luptă pentru viața copilului nostru ne-au fost alături sute de oameni… Şi noi, alături de ei, am reuşit să ne salvăm copilul.

MĂ-NCHIN în fața familiei mele, a părinților, a surorilor, a fraților,
MĂ-NCHIN în fața naşilor noştri şi a nanilor lui Cristian;
MĂ-NCHIN în fața MEDICILOR care au făcut imposibilul pentru țara asta şi nu exagerez deloc;
MĂ ÎNCHIN în fața lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului că ne-a ascultat rugile şi a făcut această minune pentru noi;
MĂ ÎNCHIN şi le mulțumesc absolut celor celor care ne-au ajutat…Nu-mi ajung cuvinte şi o viață întreagă pentru recunoştință…

De mâine revin pe micul ecran la Acasă Devreme, la Jurnal TV, începând cu ora 15.00, într-un nou sezon. Am o echipă extraordinară care mi-a fost alături și a avut răbdare să mă refac şi să-mi pun copilul pe picioare. Le mulțumesc din suflet pentru grijă.

Vreau să pornesc proiecte noi, campanii noi şi să schimb problemele pe care le-am avut în tot acest timp cu sistemul nostru medical. Soluții există, asta e sigur. Sper, şi chiar vă rog, să-mi fiți alături”, este mesajul Mariei Marian.

Daniela Burlac, plină de emoții de ziua iubitului său! Ce declarație de dragoste i-a făcut
Articolul anterior
Tatiana Daniel Lujanskaia este grav bolnavă și are nevoie de ajutorul nostru!
Articolul următor
Alte articole interesante