Meghan Markle ar fi însărcinată cu două fetițe gemene

Ducesa de Sussex va rămâne în istoria casei regale britanice. Meghan Markle ar fi însărcinată cu gemeni, anunță revista americană National Enquirer și publicația New Idea. Pe lângă faptul că este primul membru cu origini afro-americane, ea va mai deține un record. Meghan va aduce pe lume primul set de gemeni în familia regală din ultimii 589 de ani.

separator
Soția prințului Harry a dezvăluit recent la cea mai recentă apariție în public că este însărcinată în șase luni, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Însă, burtica ei este destul de proeminentă și oamenii se așteptau ca noul bebșuș regal să vină mult mai repede.Deși femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de naștere, National Enquirer susține că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, va aduce pe lume două fetițe. „Meghan are cei mai buni doctori și ce mai buni specialiști pe sănătate”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Vestea a trecut de pereții palatului, după ce un angajat al familiei regale a sugerat să fie comandate lucruri de bebeluș roze, în câte două bucăți și două pătuțuri. Deși de secole întregi în familia regală nu s-au mai născut gemeni, stră-străbunicul lui Harry din partea mamei, Edmund Maurice Burke Roche, era geamăn identic.

Meghan Markle (36 de ani) reprezintă o adevărată revoluție în Familia Regală britanică. Faptul că Meghan Markle este pe jumătate afro-americană și a crescut într-o familie modestă, cu un tată alb și o mamă de culoare, reprezintă o altă noutate pentru familia regală britanică. Mama ei, Doria Radlan, este instructoare de yoga, în timp ce tatăl ei, Thomas Markle, este fost asistent de regie pe platourile în care au fost filmate mai multe producții cinematografice și de televiziune.

sursa

În București nu mai circulă nici un troleibuz din cauza firelor pline de gheață. Vremea a făcut prăpăd!
Articolul anterior
Sirop de ridiche neagră, miere și lămâie pentru răceală. Cum se prepară
Articolul următor
Alte articole interesante