Michelle şi Barack Obama, altfel decât îi ştie lumea. În urarea de Anul Nou au arătat mai cool

De când nu mai sunt la Casa Albă, s-au relaxat total. Unii ar spune că acum sunt chiar mai cool!

Relaxaţi şi zâmbitori, îmbrăcaţi casual-chic şi puşi pe glume, Michelle (57) şi Barack Obama (60) demonstrează încă o dată ce relaţie frumoasă au, chiar şi după aproape trei decenii de mariaj – dintre care opt ani petrecuţi ca pereche prezidenţială, la Casa Albă!

Aflaţi în concediu în Hawaii, ca în fiecare iarnă, pe insula în care s-a născut Barack Obama, cei doi s-au bucurat din plin de soare, de mare, de partidele de golf şi de cele două fiice ale lor, Malia şi Sasha, cu care nu mai locuiesc de când au crescut şi au plecat la studii. 

Dacă în preajma Crăciunului, fostul preşedinte american a fost văzut înotând alături de fetele sale, care au făcut paddleboarding, acum a apărut în cadru şi fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, întregind astfel tabloul de familie.

Îmbrăcată într-un outfit negru, cu pantaloni scurţi, bluză şi un sacou cu broderie aurie, Michelle Obama a părut mai sexy ca oricând, lăsâdu-şi la vedere picioare incredibil de tonifiate şi etalând şi o pedichiură cu ojă albastră în nişte sandale negre, tip papuc.

Barack Obama a ales o ţinută gri închis, cu pantaloni, cămaşă cu imprimeu şi pantofi sport – un pic mai serioasă decât cea a soţiei sale, dar mult mai relaxată decât clasicul costum cu cămaşă, cu care ne-a obişnuit.

Accesoriul de top, care le-a dat acea notă jucăuşă, făcându-ne să-i vedem într-o ipostază nouă, ludică, altfel decât îi ştim, a fost perechea de ochelari cu steluţe, în tematica de Revelion 2022. Un detaliu care a făcut înconjurul internetului, fotografia cu cei doi fiind votată de aproape 5 milioane de internauţi – printre ei, şi vechi susţinători, care o încurajează pe Michelle Obama să candideze la următoarele alegeri prezidenţiale.

Nu ştim cât de mult iau în serios această variantă, dar cert e că perechea Obama a rămas printre cele mai iubite cupluri care au servit America din Biroul Oval şi că a rămas consecventă politicilor sociale, extinzându-şi fundaţia şi angajându-se în tot felul de programe umanitare.

sursa: www.okmagazine.ro

Accident teribil în stânga Nistrului: Un mort și mai mulți răniți, după ce un BMW a intrat într-o stație plină cu oameni

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în stânga Nistrului. Un BMW a intrat într-o stație plină cu oameni, apoi a ajuns într-un gard, scrie unimedia.info.

Potrivit presei din regiune, o persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite.

La fața locului au intervenit serviciile specializate.

Campionatul European, organizat în premieră la Chișinău! Moldova a fost gazdă a două turnee majore la dans sportiv

Republica Moldova a fost gazdă a două turnee majore la dans sportiv. În premieră, țara noastră a organizat Campionatul European, rezervat seniorilor, proba standard adult, la care au participat 56 de perechi din 29 de țări, scrie zugo.md.

În competiția europeană, rezervată seniorilor, proba standard, Republica Moldova a ocupat locul I prin perechea Alexei Glukhov/Anastasia Glazunova. Pe locul secund s-a situat tandemul din România Rareș Cojoc/Andreea Matei iar podiumul a fost completat de dansatorii germani Tomas Fainsil/Violetta Fainsil.

Aceeași performanță, R. Moldova a realizat-o și la Campionatul European, rezervat vârstei până la 21 de ani, zece dansuri. Pe primul loc a urcat perechea din Republica Moldova Vladimir Cebanu/Sofia Chiorescu, locul II a revenit reprezentanților din Lituania Domantas Belevicius/Dominyka Brantaite iar medalia de bronz a fost cucerită de dansatorii moldoveni Lucian Angheluță/Ionela Ursu.

La competiția continentală, la această categorie de vârstă, au participat 26 de perechi din 18 țări.

Oportunitate unică pentru designerii grafici de la noi interesați de tehnologie și implicare activă în societate

Pe 26-28 aprilie ești așteptat la Tekwill pentru a participa la UX4Gov Designathon. Evenimentul care încurajează colaborarea între instituțiile publice și designerii de produs, cu scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și calitatea serviciilor publice prin soluții de design inovator și centrat pe utilizator.

Participanții vor lucra în echipe pentru a aborda și soluționa provocările reale prezentate de instituțiile publice, trecând prin toate etapele dezvoltării produsului – de la cercetare la prototip și testare, culminând cu prezentarea soluțiilor în fața unui juriu de experți.

Această inițiativă reprezintă o oportunitate unică pentru Designerii de Produs, UX, UI, Web și grafici, cu o pasiune pentru inovare și impact social, de a soluționa provocările reale ale instituțiilor publice.

Beneficii pentru participanți:

Impact vizibil: Ai ocazia să vezi cum soluțiile tale contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Colaborare: Construiești punți valoroase între lumea designului și sectorul public.

Învățare și dezvoltare: Participarea îți va extinde orizonturile, îmbogățindu-ți portofoliul și rețeaua profesională.

 UX4Gov Designathon îți oferă spațiul potrivit pentru implicarea ta activă în dezvoltarea produselor sectorului public.  Dar venim să te informăm că ideea ta nu va fi doar apreciată, dar și remunerată:

 Locul 1: 50.000 lei – o recompensă semnificativă pentru echipa care va impresiona juriul cu cea mai originală și de impact soluție.

Locul 2: 30.000 lei – o recunoaștere importantă a efortului și talentului echipei care va obține locul secund.

Locul 3: 10.000 lei – un premiu consistent pentru echipa care va completa cu o soluție ingenioasă și bine conturată

Înregistrarea la eveniment se face AICI.

Locurile sunt limitate. Încurajăm toți designerii interesați să se înregistreze pentru a nu pierde șansa de a contribui la transformarea digitală a Republicii Moldova.

UX4Gov Designathon este o inițiativă a comunității de design YaTakViju și Technovator, în parteneriat cu ATIC și Tekwill, sub egida Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, cu susținerea Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD)

Concert de Crăciun, pe scena din scuarul Palatului Național
Articolul anterior
Teo Trandafir: “Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin şi încearcă să îmi pună căluşul în gură”
Articolul următor