Mihaela Strâmbeanu despre cel pe care l-a pierdut

Acum 3 ani, în cadrul unei emisiuni de la un post tv din Georgia, actrița Mihaela Strâmbeanu și-a retrăit cea mai frumoasă, dar și cea mai tristă poveste de dragoste.

separator

Chiar dacă s-au scurs 22 de ani din momentul în care l-a pierdut din viață pe Levan Abașidze, Mihaela încă mai speră că îl va descoperi în vreun bărbat ce i-l va aduce Dumnezeu în cale.

Avea 18 ani, își făcea studiile la actorie în Georgia, când l-a cunoscut pe Levan. Nici nu bănuia că era unul dintre cei mai cotați actori georgieni. La prima întâlnire accidentală credea că este un pescar.

ere

Ploua, era luna martie. Mergeam de la studioul ”Georgia Film”, unde avusesem probe pentru un film. În dreptul meu se oprise o mașină albă, în care îl recunoscusem pe un fost coleg. Acesta s-a oferit să mă conducă până la căminul studențesc.  M-am așezat pe bancheta din față, și nici nu observasem că în spate mai era un bărbat.

Era nebărbierit, foarte obosit, într-o pereche de ciubote din cauciuc. Credeam că este un pescar care vine de la pescuit…

Prima întâlnire ”oficială”

A doua zi ne-am întâlnit în oraș. A venit îmbrăcat foarte frumos, ca un star de Hollywood.

Într-un restaurant, am băut cafea cu prăjituri, după care Levan m-a invitat acasă la el ca să mă prezinte mamei și bunelului…

dr dssa e

Despre primul și cel mai iubit bărbat din viața ei…

Eu aveam 18 ani, el -26

Niciodată nu-mi cerea scoteală. Eu, în schimb, eram foarte geloasă. Levan avea multe fane, care îl sunau zilnic. Chiar și eu vorbeam cu ele la telefon.

Ne vedeam rar, doar noaptea. Eu eram foarte ocupată, la ore. El, la filmări. Dar ne iubeam ca-n filme.

frs frsd kjj

Întotdeauna îl simt aproape, pentru mine el este viu…

Nu eram în Georgia când s-a întâmplat nenorocirea.

Filmam un spectacol la Televiziunea Națională.

Nu-l văzusem mai mult de o lună și nu știam că va merge la război. Mă sunase acasă, dar eu eram în filmări.

I-a spus mamei să-mi transmită că pleacă la război. Deși, mama a încercat să-l facă să se răzgândească, era imposibil să-l oprești din drum.

În acea dimineață în care a avut loc explozia, am visat acest moment. Mi-a apărut în vis și o femeie care s-a apropiat de mine și mi-a luat ceasul care mi-l dăruise Levan. Mama îmi explicase că ”ceasul” semnifică viață.

1533300_693852170658860_2069376811_n 1543100_693852177325526_306254727_n 1608618_693852203992190_1075989036_n

Tatăl meu mi-a adus vestea tristă. 

De fiecare dată când reveneam în Georgia, Levan mă întâmpina. De astă dată nu s-a mai întâmplat așa.

Nu am vrut să-l văd mort. Vreau să-l țin minte ca cel mai frumos bărbat din viața mea. De altfel, în fiecare bărbat care-mi făcea curte, încercam să găsesc o bucățică din Levan…

Actorul Levan Abașidze a decedat în 1992, în timpul conflictului militar dintre Georgia și Abhazia…

Acum, Mihaela Strâmbeanu este din nou îndrăgostită. Trăiește o poveste de dragoste alături de un alt georgian. Se numește Otar Ananiashvili, nu este actor, dar se ocupă de organizarea turneelor pentru actorii unui teatru din Georgia.

Cel mai ieftin şi simplu medicament împotriva multor boli
Articolul anterior
Mihaela Strâmbeanu, despre cea mai tristă poveste de dragoste din viața ei
Articolul următor
Alte articole interesante