Miliardarul şi filantropul Bill Gates a primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19

Miliardarul şi filantropul Bill Gates, fondator al Microsoft, unul dintre finanţatorii dezvoltării de vaccinuri, a anunţat că a primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe Twitter, mesaj căruia i-a ataşat şi fotografia cu momentul vaccinării, transmite Mediafax.

El a mulţumit tuturor oamenilor de ştiinţă, participanţilor la studii, autorităţilor de reglementare şi lucrătorilor din domeniul asistenţei medicale de primă linie care au contribuit la realizarea vaccinului.

Miliardarul şi filantropul Bill Gates, fondator al Microsoft, a finanţat compania farmaceutică americană Novavax cu 388 milioane dolari prin intermediul Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI).

Miliardarul Bill Gates este ţinta unor teorii ale conspiraţiei distribuite masiv pe reţelele de socializare. Conspiraţioniştii susţin că fondatorul Microsoft are un plan de „depopulare”, dar şi de faptul că vrea să îi ,,microcipeze” pe cei vaccinaţi, ceea este un fals.

Legenda televiziunii americane, Larry King, a decedat după infecția cu Covid-19
Articolul anterior
Covid: un mort la fiecare 6 minute în statul brazilian Sao Paulo
Articolul următor
Alte articole interesante