Mirabela Dauer a fost operată de urgență

Interpreta din România a fost operată, după ce medicii i-au descoperuit o tumoare la un rinichi. Din păcate, artistei i s-a extirpat un rinichi.

separator

”I s-a extirpat un rinichi pentru că formaţiunea crescută în interior era prost poziționată şi atunci medicii au luat această decizie radicală, ca măsură de siguranţă. Mira e bine, e puternică și curând va reveni în mare formă”, a declarat impresara artistei.

Marți dimineață, Mirabela Dauer a postat pe Facebook și un mesaj pentru fani:

”Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!…Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt! Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.  Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând… Vă îmbrățișez tare, tare…”.

Artista se află la terapie intensivă acum. Mirabela Dauer va împlini 71 de ani în luna iunie.

 

Cum să rămâi însărcinată cu fată
Articolul anterior
Olga Busuioc alături de mari artiști ai lumii, în spectacolul Turandot din Shangai
Articolul următor
Alte articole interesante