MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012

Pe 15 martie, Clubul de

separator
noapte “Faraon” a fost gazda Spectaculosului Concurs – MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012 organizat de Comitetul Sindical Studenţesc al Universitaţii, parte a proiectului interuniversitar susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Frumoasa câştigătoare, Miss Universitatea Pedagogica de Stat Ion Creanga 2012, care a obţinut premiul mare – o noapte romantică în hotelul Art Rustic, a fost Golovatii Daniela, Facultatea Pedagogie. Aceasta, împreună cu Pavalachi Mihaela, Facultatea Psihologie şi Psihopedagogie Specială, desemnată cu titlul de Miss Popularitate conform voting-ului de pe site-ul Unica.md şi a voturilor din sală, au obşinut cîte un voucher generos din partea site-ului.

Plăcuta intrigă al concursului a fost Marcenco Natalia, Facultatea Arte Plastice şi Design, care s-a ales cu titlul de Vice Miss.

Proaspăta Miss

Universitate Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012 a primit mult aşteptata diademă de la Bragari Maria, participanta la Miss World 2009, studentă la Facultatea de Arte Plastice și Desing.

Reţeaua de magazine Lolita a oferit  tuturor participantelor cîte un set de lenjerie care a pus pe jar întreaga sală, fiind prezentate în concurs.

Compania Aqua Unica şi-a selectat imaginea brendului pentru anul curent, aceasta fiind

Guci Cătălina,

Facultatea Psihologie şi Psihopedagogie Specială.

Surprizele însă nu s-au oprit aici!

Salonul de rochii de seară şi de mireasă L’Amica,companiile Crystallized Swarovski, L’ambre, Acord Travel, Top Flor, Alit ,(distribuitor oficial al produselor Pupa Milano, Ice Bravo), şcoala de dansuri V-Step, Unica Shaping Club – toate s-au întrecut în a fi cei mai generoşi cu participantele concursului, iar stilistul  Dan Prisăcari  a fost cel care a coafat toate cele 9  frumuseţi ale serii.

Dispoziţie la maximum, cadouri de excepţie şi spirit de eleganţă – totul a fost posibil datorită sponsorilor şi calităţii organizării care au făcut sărbătoarea mult mai memorabilă atât pentru participantele distinse, cât şi pentru cei curioşi prezenţi la eveniment.

Incendiu uriaș în Voronej. Un avion militar s-a prăbușit în regiune, probabil fiind lovit cu rachete

Potrivit unor informații, în Voronej arde o bază petrolieră și se aud sirenele.

Un avion AN-24 s-a prăbușit în regiunea Voronej, cel mai probabil fiind lovit cu rachete.

Potrivit datelor preliminare, cel puțin 3 persoane au murit.

Prigojin, un nou mesaj: „Nimeni nu se va preda la cererea președintelui FSB”

Evgheni Prigojin a venit cu un nou mesaj în care a declarat că nu are de gând să cedeze. Liderul mercenarilor Wagner a menționat că nu își mai dorește ca „țara să trăiască în corupție, minciună și birocrație”.

„Nimeni nu se va preda la cererea președintelui FSB. Nu vrem ca țara să trăiască mai departe în corupție”, a declarat Prigojin.

„Când ni s-a spus că suntem în război cu Ucraina, eram în război, dar s-a dovedit că totul era furat. Acum lovesc în civili pentru că nu nimeresc. Suntem patrioți, iar cei care ni se opun sunt cei care s-au adunat în jurul gunoiului”, a mai adăugat șeful Wagner.

Primele reacții oficiale de la Kiev. Mihailo Podoliak: ,,Asistăm la începutul unui război civil în Rusia”

Consilierul al șefului biroului prezidențial ucrainean, Mihailo Podoliak a comentat revolta lui Evghenii Prigojin și a grupului paramilitar Wagner, afirmând că „lansarea contraofensivei ucrainene a destabilizat în sfârșit elitele rusești”, scrie BBC.

Primele reacții de la Kiev: E începutul unui război civil în Rusia

Potrivit acestuia, evenimentele se desfășoară conform scenariului despre care autoritățile ucrainene au vorbit pe tot parcursul anului trecut, transmite agora.md.

„Începutul contraofensivei ucrainene a destabilizat în cele din urmă elitele rusești, consolidând diviziunile interne care au apărut după înfrângerea din Ucraina.

Astăzi asistăm, de fapt, la începutul unui război civil. Grupul lui Prigojin cucerește instalații militare, cartiere generale și orașe întregi, întâmpinând puțină sau deloc rezistență pe parcurs, dezarmând ocazional soldați și polițiști.

Putin îl declară pe Prigojin trădător și anunță ordinele corespunzătoare către serviciile de securitate, dar nu se întâmplă nimic – o criză de control, o pierdere de facto a puterii. În același timp, Wagner își continuă marșul spre Moscova. Ucraina își continuă drumul. Spre granițele anului 1991”, a spus Podoliak.

Precizăm că, la 23 iunie, Evgheni Prigojin a acuzat ministerul rus al Apărării de un atac cu rachete asupra Wagner. Acesta a promis să răspundă și să „restabilească dreptatea în armată și în întreaga Rusie” și i-a îndemnat pe toți cetățenii ruși să i se alăture. În dimineața zilei de sâmbătă, Prigojin a anunțat că se află în Rostov și că sub controlul Wagner se află instalațiile militare din regiune, inclusiv aeroportul. Pe mai multe străzi din Rostov a fost amplasată tehnică militară și soldați. În Moscova și regiunea Moscovei a fost instituit un regim de operațiuni antiteroriste. În contextul acestor evenimente, președintele rus Vladimir Putin s-a adresat cetățenilor, acuzând Wagner de trădare și amenințând cu pedepse iminente.

Making of martie
Articolul anterior
Sărbătoarea primăverii și a feminității în familia UNICA
Articolul următor