MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012

Pe 15 martie, Clubul de

separator
noapte “Faraon” a fost gazda Spectaculosului Concurs – MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012 organizat de Comitetul Sindical Studenţesc al Universitaţii, parte a proiectului interuniversitar susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Frumoasa câştigătoare, Miss Universitatea Pedagogica de Stat Ion Creanga 2012, care a obţinut premiul mare – o noapte romantică în hotelul Art Rustic, a fost Golovatii Daniela, Facultatea Pedagogie. Aceasta, împreună cu Pavalachi Mihaela, Facultatea Psihologie şi Psihopedagogie Specială, desemnată cu titlul de Miss Popularitate conform voting-ului de pe site-ul Unica.md şi a voturilor din sală, au obşinut cîte un voucher generos din partea site-ului.

Plăcuta intrigă al concursului a fost Marcenco Natalia, Facultatea Arte Plastice şi Design, care s-a ales cu titlul de Vice Miss.

Proaspăta Miss

Universitate Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012 a primit mult aşteptata diademă de la Bragari Maria, participanta la Miss World 2009, studentă la Facultatea de Arte Plastice și Desing.

Reţeaua de magazine Lolita a oferit  tuturor participantelor cîte un set de lenjerie care a pus pe jar întreaga sală, fiind prezentate în concurs.

Compania Aqua Unica şi-a selectat imaginea brendului pentru anul curent, aceasta fiind

Guci Cătălina,

Facultatea Psihologie şi Psihopedagogie Specială.

Surprizele însă nu s-au oprit aici!

Salonul de rochii de seară şi de mireasă L’Amica,companiile Crystallized Swarovski, L’ambre, Acord Travel, Top Flor, Alit ,(distribuitor oficial al produselor Pupa Milano, Ice Bravo), şcoala de dansuri V-Step, Unica Shaping Club – toate s-au întrecut în a fi cei mai generoşi cu participantele concursului, iar stilistul  Dan Prisăcari  a fost cel care a coafat toate cele 9  frumuseţi ale serii.

Dispoziţie la maximum, cadouri de excepţie şi spirit de eleganţă – totul a fost posibil datorită sponsorilor şi calităţii organizării care au făcut sărbătoarea mult mai memorabilă atât pentru participantele distinse, cât şi pentru cei curioşi prezenţi la eveniment.

Papa, scrisoare către poporul ucrainean: „Durerea voastră este și durerea mea. Cum este posibil ca oamenii să trateze alți oameni în acest fel?”

Papa Francisc a scris o scrisoare către poporul ucrainean, care a fost publicată vineri de Vatican.

PAPA FRANCISC: "În contextul pandemiei şi al războiului din Ucraina, ONU  şi-a arătat limitele'' - 16.10.2022 | BURSA.RO

„Nu trece o zi în care să nu fiu aproape de voi și să nu va port în inima mea și în rugăciunile mele”, a spus Papa în scrisoare, care a fost scrisă inițial în italiană, informează CNN.

„Durerea voastră este și durerea mea”, a scris el.

Francisc nu a menționat Rusia, dar a întrebat: „Cum este posibil că oamenii să trateze alți oameni în acest fel?”.

Papa a menționat suferință tinerilor ucraineni uciși și a persoanelor strămutate care au fost nevoite să fugă din cauza războiului.

„În fiecare dintre ei se află înfrângerea întregii umanități”, a spus el.

Scrisoarea și-a exprimat compasiunea pentru tinerii „care au trebuit să ia armele în mâna pentru a-și apară cu curaj țară”, pentru mamele care și-au pierdut soții, pentru persoanele în vârstă și pentru voluntari.

„În acest ocean de rău și durere”, a scris Papa, „la nouăzeci de ani de la teribilul genocid Holodomor, va admir ardoarea. Chiar și în imensă tragedie pe care o suferiți, poporul ucrainean nu s-a descurajat niciodată și nu s-a abandonat la compătimire”.

Holodomorul din 1932-1933 a fost provocată în mod artificial de liderul sovietic Iosif Stalin, care a eliminat stocurile de alimente de la țăranii ucraineni, ceea ce a dus la moartea a milioane de oameni.

„Lumea a recunoscut un popor îndrăzneț și puternic, un popor care suferă și se roagă, plânge și lupta, rezistă și speră, un popor nobil și martir”, a adăugat Papa.

sursa

Lavinia Pârva a împlinit 38 de ani. Mesajul transmis de soția lui Ștefan Bănică. „Sunt mulțumită de tot ce am realizat până acum”

Lavinia Pârva a împlinit astăzi 38 de ani, iar cu această ocazie, artista a transmis un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine cu tortul primit din partea celor dragi.

Lavinia Pîrva, surprinsă alături de un bărbat misterios. Soţia lui Ştefan  Bănică Jr. nu s-a mai putut ascunde - IMPACT.ro

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări! Nu știu când au trecut 38 de ani, însă știu că sunt mulțumită de tot ce am realizat până acum.

Vreau să continui tot așa și în curând o să vă prezint cu bucurie proiectele la care lucrez în această perioadă!!! ps.Tortul meu de anul acesta a fost absolut superb. Așa este când ai prieteni care te iubesc și te cunosc atât de bine”, a scris Lavinia Pârva pe rețelele de socializare.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr s-au căsătorit în 2017, în Bulgaria, și au împreună un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de 3 ani. În urmă cu ceva timp, aceasta a mărturisit că s-a ocupat singură de creșterea micuțului, preferând să nu apeleze la o bonă.

Ce ar face Lavinia Pârva dacă ar fi bătută de Ștefan Bănică Jr. Declarație  tranșantă - Playtech Știri

Un bărbat din Chișinău a fost omorât pe o stradă din Dubăsari. A fost reținut un suspect

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit fără suflare pe o stradă din Dubăsari. Descoperirea macabră a avut loc ieri seară, în jurul orei 20:16. Oamenii legii au reținut o persoană suspectată de omor.

Un afacerist s-a dat poliţist şi a urmărit un autocar cu girofarul. A ieșit  un scandal de nedescris

Poliția a fost sesizată de către o femeie care a comunicat că, în stradă, la sol a depistat o persoană cu traumă, transmite Unimedia.info.

La sosirea medicilor s-a constatat că persoana decedata ar avea urme vizibile de moarte violentă. Preliminar la fața locului s-a stabilit că victima este un bărbat de 54 de ani, din Chișinău, ce activa în domeniul construcțiilor în raionul Dubăsari.

În rezultatul efectuării măsurilor speciale de investigației și acțiunilor de urmărire penală, a fost identificată persoana suspectă în comiterea crimei, care s-a dovedit a fi un locuitor al satului Oxentea, Dubăsari, în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în bază art. 145 alin. 1 Cod penal, iar persoana suspectă este reținută.

Making of martie
Articolul anterior
Sărbătoarea primăverii și a feminității în familia UNICA
Articolul următor