Sărbătoarea primăverii și a feminității în familia UNICA

Primăvara a sosit cu adieri de prospețime și miros de ghiocei, trezind toată suflarea la viață.  Fiica cea mai tînără a bătrînului an – primăvara,  aduce zâmbete și sclipiri în ochii femeilor de pretutindeni, decise de a face schimbări în viața lor.  Cu această ocazie Unica Shaping Club  a organizat o seară minunată pentru cele mai frumoase și mai gingașe ființe – femeile UNICA.

separator

O seară de poveste  cu un show demn de clubul celor unice, s-a desfășurat  în incinta restaurantului Green Park, un loc perfect pentru o seară  splendidă. Un personal grijuliu și primitor a întîmpinat doamnele și domnișoarele cu multă căldură, cu bunădispoziție și cu gustări delicioase dar,  și sănătoase.

Sărbătoarea primăverii și a feminității în familia UNICA

Femeia UNICA este o o femeie frumoasă, o femeie puternică, o femeie înteleaptă, nu în zadar  întemeietorul celei mai  mari rețeli de săli shaping din Republica Moldova –

Galina Tomaș a

reușit  să aducă respectul de sine fiecărei femei care-și dorește o schimbare radicală în viața sa.
Acestă femeie firavă  continuă să uimească alte femeie cu noi realizări și noi proiecte dedicate lor.

Reușitele rețelei UNICA Shaping Club se datorează unei echipe  formate din femei excepționale, directorii de săli shaping a rețelei UNICA Shaping Club:

Angela Gorea

– director filiale Bio-Forma, Bio-Style, Shaping Line,

Stela Croitor

– director filiala Bio-Body,

Galina Suhodolscaia

– director filiala Bio-Ritm,

Ludmila Griţcu (Iabanji)

– director filiale Shaping+ și Silueta Plus,

Svetlana Nichifor (Marandici)

– director filiala Bios,

Tatiana Bruchis

– director filiala Bio-Life ,

Ludmila Goma

– vice-directorul rețelei Unica Shaping Club .
Mulțumiri li s-au adus finalistelor Miss Shaping 2011, cele care între timp au devenit cliente fidele UNICA Shaping Club, cele care au reușit  prin ambiția de a fi perfecte, de a obține rezultate în modelarea siluetei,  să  ia atitudinea corespunzătoare  și să urmeze un mod de viață sănătos frecventînd antrenamentele de shaping pînă în prezent !
Toate rezultatele frumoase  atinse de către clientele UNICA  sunt datorită echipei de profesioniști : instructori și maseze calificate care activează în cadrul rețelei Unica Shaping Club. Pentru merite deosebite

li s-au acordat

diplome de merit,

celor care  au reușit să obțină rezultate împreună cu clientele sale în modelarea siluetei, iar acestea la rîndul lor au ajuns să participe la marea  finală al Concursului Miss Shaping 2011.

Directorul revistei on-line unica.md –

Valentina Țirigan

, a venit  cu noi surprize pentru angajații UNICA –  inițierea unui concurs cu premii bănești pentru angajații rețelei Unica sub genericul: „

Cel mai popular ANGAJAT „Unica Shaping Club” ,

care

va fi desemnat prin voting lunar de către clienții UNICA.

Tot în cadrul acestei seri s-a dat start ediției a II-a al Proiectului 

Slăbește Sănătos

unde au fost prezentate cele 4 participante ale proiectului. Cu un plus de informație a venit

Lia Anton

–  directorul comercial a revistei on-line unica.md.
Atmosfera de sărbătoare a fost completată de prezența invitaților speciali,  interpreții autohtoni care susțin și promovează  modul sănătos de viață:
Natalia Proca, Larisa Busuioc, Vitalie Dani, Adriana Ochișanu, Mircea Boian, Geta Burlacu.
Ei au fost cei care au adus  felicitări  echipei UNICA și au încîntat prezența  cu melodii ritmate.

Sărbătoarea a fost încheiată cu tăierea unei torte delicioase de corpul administrativ. Cei care au deschis larg ușile ca primăvara cu alaiul ei de flori,  culoare, căldură, voie bună să intre în casa și familia Unica Shaping Club.

Adresa oficiu :  str. Drumul Viilor 34/1

Telefon :   69 82 28 22 , (0 22) 28 73 03

Mesaje de condoleanțe ale artiștilor îndurerați de moartea regizorului Arcadie Spoială: „Pentru tot ce ai făcut, pentru cine ai fost…”

Cunoscuta artistă de la noi, Irina Rimes s-a arătat întristată după anunțul decesului regizorului Arcadie Spoială, care s-a numărat printre prietenii ei. Bărbatul s-a stins din viață la doar 36 de ani după ce un copac, doborât de o furtună puternică, a căzut peste el. A lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați.

Irina Rimes a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de socializare: 
„Prietenii vin și pleacă, pentru că viața, pentru că așa e contextul, pentru că unele au timpul lor. Dar amintirile rămân, ele nu pleacă niciodată. Drum lin @spoiala_arcadie. Pentru tot ce ai făcut, pentru cine ai fost, vei rămâne o amintire frumoasă în viețile multora! Și a mea. Un gând bun familiei, prietenilor și celor apropiați”.

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și interpretul Ionel Istrati, care a fost alături de Arcadie Spoială în ultimele sale clipe.

„În viața noastră există momente când nu poți să respiri sau să gândești. Trăiesc acum una dintre marile dureri din viața mea. Bunul meu prieten, sprijinul meu în ceea ce am creat frumos în ultimii ani, a plecat la Domnul. Bătrânii zic despre „ceasul cel rău”. Acest ceas a venit ieri, ca o furtună, ne-a nenorocit. Drum lin. Lumină lină, bunul meu prieten”, a scris cântărețul.

„Ziua de ieri a fost una obișnuită de vară. Am decis să o petrecem împreună. Nimic nu vestea nenorocire. Ne-am odihnit minunat. Era ca ultima dată. A început furtuna. Un copac a căzut peste cort. Am fost șocați. Am chemat ambulanța. Am alergat în întâmpinare. Am întârziat. Iartă-ne”, a mai scris cântărețul Ionel Istrati. 

Arcadie Spoială a fost un cunoscut regizor și producător video, care a colaborat cu mai mulți artiști. 

În ziua tragediei, pe 11 iunie, el se afla cu familia și câțiva prieteni pe malul râului Nistru, în satul Harmațca, într-o excursie cu cortul.

Când a început furtuna, în jurul orei 22.00, oamenii au auzit un zgomot puternic, au luat copiii în brațe și au ieșit afară din corturi. Din păcate, Arcadie nu a reușit să iasă la timp. În acel moment, o creangă uriașă a căzut peste cortul în care se afla. Ceilalți membri ai familiei au reușit să scape nevătămați. Prietenii au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timp, l-au transportat pe bărbat spre ambulanță. Arcadie a fost predat echipei de medici în zona satului Goian, care se află la aproximativ 15 km. Însă pe drum, spre Spitalul Raional Dubăsari, din cauza traumatismelor prea grave, el a decedat, a scris presa.
Absolvenți de nota 10! Cine sunt elevii care au luat 10 din oficiu și au scăpat de trei examene de BAC

Bacalaureatul nu înseamnă decât un examen pentru patru absolvenți de liceu din țară. Aceștia au deja câte trei de zece din oficiu, pentru că sunt premianți ai olimpiadelor republicane. Sunt atât de geniali, încât pot fi admiși fără niciun efort la orice universitate. Ce meserii au ales cei mai erudiți absolvenți, vedeți în reportajul ce urmează, scrie TV8.md.

Patricia Caraman, absolventă a Liceului Teoretic Republican „Aristotel” este singura fată din cei patru candidaţi care se bucură de trei de 10 din oficiu. Spune că pentru aceste rezultate a fost nevoită să facă mai multe sacrificii, însă rezultatul este cel care o bucură cel mai mult și o face mândră în același timp.

„Bineînțeles au fost nopți nedormite, unele ieșiri cu prietenii ratate, mai puțin timp cu familia, mai puțin timp cu cei dragi, a fost o experiență foarte frumoasă din care am avut de învățat foarte multe și sunt foarte fericită pentru că am încununat tot acest succes cu locuri la olimpiade și cu 10 la cele trei examene de bacalaureat”.

Pentru că la limba română și la istorie a obținut rezultate remarcabile la olimpiadele republicane și a mai susținut cu brio un examen internațional la engleză, absolventa mai are de trecut o singură probă, cea la alegere. Deși a studiat în clasă cu profil umanist, a ales matematica, pentru că are mare nevoie de ea în profesia pe care și-o dorește.

„Ultimul examen este la matematică și nu este o alegere întâmplătoare, pe lângă faptul că m-a fascinat matematica și mi-a plăcut dintotdeauna, mai bine zis din clasele mai mari am început să îndrăgesc acest obiect, pentru că în clasa a cincea și a șasea îmi dădea bătăi de cap, are tangență și cu viitoarea mea profesie, pentru că îmi doresc foarte mult să devin pilot, să urmez o carieră în aviație”.

Deși inițial își dorea să devină jurnalistă, ulterior a înțeles că vrea să fie, la propriu, la înălțime.

„Mă regăsesc în acest domeniu, îmi place foarte mult să călătoresc, să descopăr culturi noi, să învăț de la alți oameni și aviația este un domeniu care te provoacă, asta este ceea ce eu caut, provocări care trebuie depășite și care te dezvoltă în cel mai frumos mod posibil”.

Constantin Babuc, absolvent al Liceul Teoretic „Orizont”, a avut de susținut doar un singur examen. Spune că scopul său nu au fost notele de zece, ci acumularea mai multor cunoștințe pentru olimpiade.

„Notele de la bacalaureat obținute din oficiu sunt doar o consecință, un efect secundar a pregătirii mele pentru olimpiade, a studiului general, respectiv la matematică și biologie am primit note de zece din oficiu datorită premiului întâi la olimpiada republicană și la engleză în urma obținerii unui certificat internațional, certificatul TOEFL”.

Absolventul ne-a spus că niciodată nu a stat doar cu cartea în mână. Pe lângă școală, Constantin era prins și în alte activități.

Citiți continuarea AICI!

O nouă provocare pentru salvatori! Localități inundate și pagube după ploile abundente din sudul țării

Salvatorii și pompierii din sudul țării au intervenit în urma ploilor abundente.

Conform datelor colectate din subdiviziunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în urma ploilor abundente, către dimineața zilei de 14 iunie 2024, cinci gospodării din localitatea Văleni, raionul Cahul au solicitat intervenția echipelor de salvatori și pompieri pentru pomparea apei acumulate. Pentru a gestiona eficient situația și a veni în sprijinul cetățenilor, IGSU a mobilizat echipele de intervenție din sudul țării cu 6 motopompe. Tot aici, salvatorii au intervenit pe mai multe porțiuni de drum local care au fost înnămolite cu noroi. Astfel, la fața locului sunt antrenate echipele specializate cu mai multă tehnică grea, pentru a facilita accesul de deplasare.

De asemenea intervenția pompierilor a fost necesară și în satul Alexeevca, Cahul, unde un autocar de pe ruta Chișinău-Giurgiulești, în care se aflau 7 persoane a rămas blocat pe traseu din cauza acumulării noroiului din câmp. Salvatorii au reușit să deblocheze autocarul și să asigure continuarea călătoriei pentru pasageri.

Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 33 situații de risc.

În sudul țării, pompierii au intervenit pentru efectuarea lucrărilor de pompare a apei, dar și pentru deblocarea mai multor unități de transport, rămase înnămolite în noroi.

MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012
Articolul anterior
Coafuri 2012 Style Studio
Articolul următor