“Miss USMF” 2012

Armonia dintre frumuseţe şi inteligenţă a făcut furori şi în rândul tinerelor de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţeanu”. De fapt, Concursul de miss a devenit un trend pentru tinerele frumoase şi talentate din toate universităţile din Moldova. Este deja o tradiţie, pe care studenţii o adoră şi o aşteaptă cu nerăbdare.  Evenimentul de anul acesta a avut loc pe 2 mai, în incinta clubului de noapte “Faraon”.

separator

La concursul de frumuseţe domnişoarele de la toate facultăţile universităţii au dat dovadă de talent şi inteligenţă la cele patru probe, la care au fost supuse.  Prezentarea, ingeniozitatea, tema pentru acasă şi defilarea în rochie de mireasă au fost probele, la care studentele şi-au pus în valoare rafinamentul, gândirea logică, formele voluptoase şi nu în ultimul rând, calităţile artistice. Ele au fost cercetate şi analizate din cap până-n picioare. Dar şi modul general de a se descurca pe tot parcursul concursului a fost în atenţia juriului.  Acesta trebuia să decidă cine va fi modelul de frumuseţe şi inteligenţă pentru  toate studentele USMF. Cea care a trecut cu brio toate probele şi a cucerit ochiul juriului a fost nu alta decât Irina Bolbocean, studentă în anul II, facultatea de stomatologie, pe când la concursul  postat de unica.md, marea câştigătoare “Miss USMF” 2012 a fost studenta Cristina Juc.

Atât Miss USMF 2012, cât şi celelalte tinere talentate au primit premii băneşti de la Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor din Medicină şi produse cosmetice profesionale de la compania

GOSH COSMETICS.

Sponsori au mai fost: salonul de mariaj “L’Amica”,” Unica.md”, „Unica Shaping Club”  şi „ GL Farma”.

Marea Finală a Concursului Miss 2012 între Universităţile din Republica Moldova va avea loc pe 13 mai.

Text: Cristina Mihalachi

O manichiură perfectă în culorile Avon!
Articolul anterior
Gingivita- prevenire şi tratament!
Articolul următor
Alte articole interesante