Moldoveanca Cristina Surdu și arhitectul italian Luca Corradi au sărbătorit un an de căsnicie! 10 lucruri curioase despre nunta bloggeriței

Cristina Surdu și soțul ei, arhitectul italian Luca Corradi, au sărbătorit un an de la cel mai frumos eveniment din viața cuplului – nunta care a avut loc anul trecut într-un castel din Italia. Oaspeți din Italia și din Moldova s-au reunit pentru o petrecere de vis, în cinstea mirilor.

separator
Fashion bloggerița Cristina Surdu stabilită de mai mulți ani în orașul Parma, Italia, a publicat mai multe imagini de la nunta sa și a dezvăluit, pentru cei aproape 135.000 urmăritori de pe Instagram, zece lucruri curioase despre ceremonia cuplului.

,,Un an ca soție și soț ❤! 10 lucruri despre ziua nunții noastre:
1. Cu câteva zile înainte de nunta noastră am schimbat locația ceremoniei, după ce ne-am dat seama că vremea pentru acea zi era ploaie torențială. Dar știi ce? Datorită acestei prognoze am avut ceremonia într-un castel și am ajuns la soțul meu într-un frumos Maggiolino alb, așa cum am visat întotdeauna. Amintiți-vă că lucrurile se întâmplă doar dintr-un motiv!
2. În momentul în care am ajuns lângă bărbatul meu la castel, a apărut soarele. Și a fost magnific! Urmăriți poveștile pentru a vedea ploaia torențială înainte de nuntă. Nu am crezut niciodată că vom avea un apus de soare și noapte uimitoare, fără ploaie. Am plâns cu desăvârșire în acea dimineață din cauza vremii nefavorabile, dar credeți-mă, viitoarele mirese, nu merită să plângeți pentru vremea de afară. N-o putem controla sau modifica, așa că ne bucurăm chiar dacă ninge afară!
3. Familia mea a organizat pentru noi un dans tradițional. Întotdeauna am spus că vreau să păstrez și să vă arăt câteva din tradițiile moldovenești la nunta mea. Toți oaspeții italieni au fost impresionați.
4. Nu am mâncat nimic la nunta mea pentru că eram atât de emoționată. Hmmm, cred că am mâncat doar un raviolino.
5. M-am schimbat în două rochii și am avut două stiluri de machiaj. Primul machiaj a fost foarte proaspăt și natural. Și al doilea, un machiaj de ochi fumuros perfect pentru rochia mea de a doua petrecere.
6. Piesa cântată pentru sosirea mea la castel a fost Elvis Presley „Can’t help falling in love”. Pentru sosirea noastră la banchetul de nuntă O zona „Dragostea din tei”. Pentru primul dans „La cura” de Battiato și pentru tort „When a man loves a woman”, de Michael Bolton.
7. Am întârziat 35 de minute … și am spus întotdeauna că voi fi o mireasă punctuală. Nu, nu funcționează asta
8. Când am tăiat tortul aproape că am aruncat prăjitura pe pământ. Dar e secret, shhhh .

9. Încă nu am plecat în luna noastră de miere.
10. Nu este un secret că această zi a fost una dintre cele mai emoționante din viața noastră. Happy anniversary love of my life @arch.lucacorradi ❤❤❤❤❤”, a scris Cristina Surdu, pe Instagram.

    

Mai jos, câteva imagini video de la nunta bloggeriței:

 

View this post on Instagram

 

A M O R E ❤. One year of marriage ❤❤

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) on

Copiii își vor vinde singuri cărțile și jucăriile la un târg organizat în Capitală
Articolul anterior
Un bilet de călătorie până la Briceni ar putea costa 230 de lei, dacă vor fi luate în calcul solicitările transportatorilor
Articolul următor
Alte articole interesante