Moldoveanul care ar fi ucis o femeie într-un microbuz, în sectorul Botanica, a fost reținut în Germania

Un cetățean moldovean, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost reținut ieri de către poliția din Germania.

separator
Acesta se presupune că ar fi Victor Apostoliuc, bărbatul care este suspectat că în luna iulie anul curent ar fi omorât o femeie în vârstă de 32 de ani, iar trupul neînsuflețit al victimei l-a lăsat să zacă într-un microbuz pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei.

Potrivit deschide.md, individul a fost reținut ieri de către poliția germană și că despre acest fapt au fost anunțate organele de drept din țara noastră, iar în prezent s-ar pregăti toate actele necesare pentru extrădarea acestuia.

Deocamdată nu a fost lansată o comunicare oficială a Ministerului de Interne.

Amintim că în noaptea de miercuri, 10 iulie anul curent, trupul neînsuflețit al femeii în vârstă de 32 de ani, mama a doi copii, a fost depistat pe bancheta din spate a unui microbuz de marca Mercedes Vito care era parcat în proximitatea sediului Administrații Naționale a Penitenciarelor, pe strada Nicolae Titulescu 37. Microbuzul aparținea victimei, iar poliția a fost sesizată marți seara, 9 iulie, despre faptul că femeia a ieșit dimineață din casă și nu s-a mai întors.

Regina Elisabeta a renunțat definitiv la blănurile naturale
Articolul anterior
Gata cu ambuteiajele. La intersecția străzilor Studenților și Calea Orheiului a apărut o bandă de încadrare pentru a ușura traficul
Articolul următor