Motiv de fericire în familia solistului de la ”Provincialii”

Darius_Ionut UngureanuAcum cîteva zile, la Brașov, în familia solistului Ionuț Ungureanu s-a lăsat cu fericire și emoții maxime. Familia artistului s-a îmbogățit cu un prinț. Anume așa a anunțat pe facebook Ionuț nașterea fiului său: ”Doamnelor și Domnilor, Prințul Darius!”. După  5 zile de la fericitul eveniment, unica.md l-a contact pe Ionuț pentru a vedea cum au evoluat emoțiile din momentul când a devenit pentru a doua oară tătic și care a fost reacția fiicei lui Sophia (2 ani și 5 luni) la venirea pe lume a frățiorului ei.

separator

”Nu este prima experiență, am acumulat ceva cunoștințe și emoții la nașterea Sophiei. Totuși, fericirea venirii pe lume a unui copil este incontestabilă. Ideea e că nu exista nimic mai frumos pe lume decât copiii. Iar Darius a completat familia noastră. Acum echipajul este complet! Cât despre reacția Sophiei la apariția lui Darius chiar m-a surprins. Îmi era frică că va fi geloasă, dar ea a reacționat nesperat de frumos: îl pupă și are grija de el tot timpul. Chiar dacă sunt practic mereu în concerte, mă strădui să stau cât pot de mult acasă așa cum am stat și cu Sophia”, ne-a mărturisit Ionuț Ungureanu.

Ionut Ungureanu2Florentina Ungureanu Ionut Ungureanu

La doar 5 zile de la momentul când a cunoscut acestă lume, Darius este super cuminte. Activitățile lui preferate sunt deocamdata mâncatul și dormitul. Iar surioara lui are grijă să fie mereu scăldat în pupici.

Unica.md îi urează familiei Ungureanu multă fericire și nopți liniștite, iar micuțului Darius  – sănătate și cât mai multă dragoste din partea părinților și a surioarei.

Text: Natalia Bodiu

Cum arată fiul lui Michael Jackson la 16 ani! FOTO
Articolul anterior
Lenuța Burghilă reia cu asalt scena muzicală
Articolul următor
Alte articole interesante