Motivul pentru care Cleopatra Stratan nu a vrut să devină doamna Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă ca în basme. Cu toate acestea, Cleopatra Stratan a luat o decizie surpinzătoare.

Detaliul inedit de pe verighetele lui Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Ce  s-a aflat - Playtech Știri

Cleopatra Stratan a organizat o sesiune de „Q&A’ (întrebări și răspunsuri) pentru a le oferi șansa internauților să afle cât mai multe detalii despre ea. Una dintre întrebările venite de la un fan a fost referitoare la nume.

„De ce nu ți-ai pus numele pe Instagram Sanda Cleopatra?’, a fost întrebarea adresată soției lui Edward Sanda.

Deschisă și sinceră, frumoasa moldoveancă le-a răspuns fără ezitare.

„Pentru că nu mi-am schimbat numele’, a dezvăluit Cleopatra Stratan.

Frumoasa cântăreață nu este singura vedetă care a optat să-și păstreze numele de fată. Unele dintre acestea aleg această variantă pentru a nu deruta publicul, având în vedere că au devenit celebre cu numele de dinainte de căsătorie.

În ziua în care s-au căsătorit civil, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă care spune povestea lor de dragoste așa cum a început. Melodia se bucură de un succes impresionant, ei dezvăluind că mulți tineri care urmează să-și unească destinele i-au avut pe ei ca exemplu. Mai mult decât atât, piesa este perfectă pentru primul dans al mirilor.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa și am primit foarte multe comentarii referitor la faptul că vor și își doresc ca cei care urmează să se căsătorească să folosească piesa la dansul mirilor.

Piesa este despre noi din prima până în ultima secundă. Am compus despre noi, am lansat-o pentru asta, iar videoclipul redă fix povestea noastră. Așa cum ne-am întâlnit: prima dată la studio, cum tata stă în spate și se uită la noi’, au mărturisit tinerii căsătoriți într-o emisiune radio.

Decizia ciudată luată de Cleopatra Stratan după nuntă. Edward Sanda a  confirmat. ”Lumea s-a obișnuit” - IMPACT.ro
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus marele ”Da”. Cei doi arată divin  în ținutele de cununie. Ce tort spectaculos au avut VIDEO - Playtech Știri
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunţ neaşteptat la 6 luni de la nuntă -  Paranteze

sursa

„Odihniți-vă în pace, îngerașii mei!” Olga și fetița ei Veronica, de 2 anișori, ucise în atacul cu rachetă din Dnipro

Rușii continuă să omoare civili nevinovaţi în Ucraina, să distrugă case și să despartă familii. Cel puţin 25 de oameni au murit şi peste 20 au fost răniţi după bombardamentele distrugătoare care au lovit Dnipro şi Uman, vineri dimineață. Printre victime, o mamă de 31 de ani și fetița ei de doar 2 anișori. Viața lor s-a încheiat brusc și brutal, când o rachetă rusească le-a distrus casa, transmite Observator.

Tânăra mamă, împreună cu soțul și fetița de 2 ani se mutaseră la părinții ei din Dnipro, dintr-o altă parte a orașului, tocmai pentru a fi în siguranță.

O rudă a povestit pentru Suspilne că, în momentul atacului cu rachetă, toți cei cinci se aflau în casă. Lovitura a fost fatală pentru mama de 31 de ani și fetița ei de 2 ani. Tatăl copilei a supraviețuit, iar părinții femeii au fost răniți și se află la Terapie Intensivă.

Verișoara tinerei mame ucise în atac a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Nu m-am gândit niciodată că mă va afecta pe mine și pe familia mea. În această dimineață, o rachetă mi-a ucis verișoara și nepoțica de 2 ani. Unchiul și mătușa sunt internați în spital, iar casa este distrusă complet. Lumea mea este distrusă și devastată. Odihniți-vă în pace, îngerașii mei! Vă iubesc foarte mult”.

Reamintim că în dimineața zilei de 28 aprilie, Rusia a lansat un alt atac masiv cu rachete asupra Ucrainei, în urma căruia există victime și distrugeri în Uman și Dnipro și Ukrainka. Kievul susţine că a interceptat 21 din cele 23 de rachete de croazieră și au distrus două drone.

Potrivit lui Ihor Klymenko, ministrul ucrainean al Afacerilor Interne, în Uman, una dintre rachete a lovit un bloc de 9 etaje. „Astăzi (vineri n.r.), la ora 4:30, inamicul a lansat un atac cu rachetă asupra orașului Uman. Una dintre rachete a lovit o clădire de locuințe cu nouă etaje. Prima scară a fost practic distrusă. Potrivit datelor preliminare, acolo locuiau 109 persoane. Erau 46 de apartamente, dintre care 27 au fost complet distruse”, a spus Klymenko. 

Televiziunea rusă de stat a difuzat imagini cu blocul bombardat din Uman, spunând că e vorba despre un atac al Ucrainei asupra Donbasului

Televiziunea de stat Russia-1 a transmis imagini cu urmările atacului Moscovei asupra orașului Uman, în care au murit 23 de oameni. În timp ce pe ecrane rula filmarea cu blocul lovit de o rachetă, prezentatorul TV a spus că este vorba despre imagini cu bombardamentele ucrainenilor asupra Donbasului, transmite Libertatea.

Televiziunea rusă de stat a difuzat imagini cu blocul bombardat din Uman, spunând că e vorba despre un atac al Ucrainei asupra Donbasului

Minciunea Russia-1 a fost devoalată de Julia Davis, jurnalista americană de origine ucraineană, fondatoarea Russian Media Monitor.

„Noaptea trecută, soldații ucraineni au bombardat din nou Donbas, Nikolske, Yakovlivka, Iasînuvata au fost lovite. Au fost bombardate de peste 20 de ori. În ultimele 24 de ore, forțele Kievului au lovit Republica Donețk cu aproape 260 de proiectile”, a spus prezentatorul Russia-1.

Imaginile erau, de fapt, de la atacul asupra orașului Uman, regiunea Cerkasî, sud-vestul Ucrainei, efectuat pe 28 aprilie, la ora 4.00.

23 oameni au murit, printre care 6 copii, după ce o rachetă rusă a lovit un bloc de locuințe de 9 etaje, a transmis Ministerului de Interne de la Kiev, potrivit Radio Svoboda.

Două femei figurează ca dispărute, iar nouă persoane sunt rănite. 

Un nou val de cutremure în Turcia

Primul seism produs sâmbătă noaptea a avut loc la ora 00:01, la 68 km vest de Kahramanmaraș și 27 km nord-vest de Andirin, și a avut o magnitudine de 3,2 grade, conform emsc-csem.org.

Cel de-al doilea s-a produs la ora 00:29, și a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 72 km nord de Diyarbakır și 21 km vest-nord-vest de Lice.

Cel mai puternic cutremur a fost însă cel înregistrat la ora 01:55, și a avut o magnitudine de 4,5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la 72 km față de Provincia Kahramanmaraș.

Gabriela Firea a slăbit 25 de kilograme în trei luni
Articolul anterior
Usturoiul în vin roșu vindecă peste 100 de boli și afecțiuni
Articolul următor