Motivul pentru care Meghan Markle va fi condusă la altar de către mama sa, și nu de către tatăl său

Conform unor surse, care au făcut declarații pentru publicația „Us Weekly”, Meghan Markle își dorește să fie condusă la altar, în mai, atunci când se va căsători cu Prințul Harry, de către mama sa, Doria Ragland, și nu de către tatăl său, așa cum impune tradiția.

separator

Nimic nu a fost confirmat, însă acesta ar fi încă un moment în care Meghan ar încălca tradiția regală care spune că miresele sunt conduse la altar de către tați.

Aceeași sursă a declarat, tot pentru „Us Weekly” că nunta lui Harry și a lui Meghan va fi presărată cu câteva surprize mai puțin convenționale.

Părinții lui Meghan nu mai sunt împreună, divorțând când această avea doar 6 ani. De atunci, Meghan a locuit numai cu mama sa, iar acest lucru poate explica de ce viitoarea ducesă s-ar simți mai bine să fie condusa de către mama sa, având o relație specială cu aceasta. Prințul Harry a cunoscut-o pe Doria Ragland în cadrul primei apariții publice ale sale împreună cu Meghan, la Jocurile Invictus și tot ei i-a cerut permisiunea de a se căsători cu Meghan.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, locuiește în Mexic și nu l-a cunoscut încă pe viitorul sau ginere. Prin urmare, la nunta regală din mai vor fi mai multe surprize.

sursa: www.elle.ro

Cum arată ,,cea mai sexy bunică” din lume
Articolul anterior
Cum a reușit Andreea Marin să slăbească mai multe kilograme?
Articolul următor
Alte articole interesante